Uppdatering om helgen

Oj, uppdateringen har varit sämre de senaste dagarna. Det kan bara bero på att det inte hänt speciellt mkt, har lallat på mest som vanligt, ganska skönt faktiskt :)

Nu är det ju däremot helg, o då blir det genast mkt mer på planneringen. Bland annat så är jag hästskötare hela helgen då mamma o Julia är nere i Sthlm. Både igår o idag har jag varit där direkt efter jobbet o mockat, matat, städat o idag tillomed prommenerat med kraken :) Som att gå med en riktigt stor hund, haha! Ett sånt stort djur tar verkligen mkt tid, det får man känna på. Men jag klagar inte alls så länge det bara är då o då :)

Efter detta har jag hunnit ha pappa på besök, vi bakade äppelpaj o såg den andra Arn filmen. Forfarande verkligen över mina förväntningar, skulle lätt se dem igen. Men ändå lite besviken, tyckte inte att slutet var speciellt bra .. Frågar du mig så ska det vara happy endings o inget annat.

Imorgon är det skyltsöndag o första advent, och jag är ledig! Jag o pappa har bestämmt oss för att gå ut på stan o ta en fika o samtidigt kolla efter lite julklappar, blir nog mysigt :)

Bäst att pallra sig isäng, pappa är inte lika morgontrött som jag ..

Jul i mitt hus & Glädjeskutt!

Nu mina kära vänner har jag äntligen plockat fram julen :) :) Det är så mysigt! Fortafarande småplock som ska fixas, men i stora drag är det klart! Har även tänt ljusen så nu bara myser jag ..

Tänkte att ni skulle få se några bilder, men orkar inte nu då kameran är så full. Men det kommer för den som är intresserad :)

Det var ändå inte det viktigaste för dagen, nene .. det är nämligen så att min finaste älskling äntligen har fått jobb nere i Norge, och jag är så glad för hans skull :) Inatt jobbar han sitt första skift, så snälla .. hjälp mig att hålla tummarna för min älskling ♥

Jag visste att det skulle komma snart, även om det varit lite trögt .. o självklart, som alltid, så får han två erbjudanden på samma dag. Haha, att det aldrig slår fel. Men valet är gjort o jag tror att det kommer bli jättebra! :)

Nu ska jag fortsätta njuta av mitt julmys, slå in lite julklappar .. och sedan sätta mig ner o njuta av ännu ett avsnitt från min Sex and the city box :) Gonatt!

Busväder

Det blir verkligen långa dagar när man släpar sig iväg till IKEA, i alla fall med våran familj. Men vad gör det när man haft en riktigt trevlig dag :) För mig blev det inte värst många inköp, mest nyttigsaker, typ strykbräda, galgar, tvätthängare, rullgardin .. o ja sånt. Men vad man skulle kunna handla om man bara hade nånstans att sätta upp allt. Längtar verkligen tills man får en större lägenhet att inreda, även om jag inte har bråttom.

Desto mer hade de andra att handla, så fick ändå hjälpa till o sätta ihop lite saker :) Syrran skulle ha en bokhylla till vardagsrummet o ett till skafferi till köet, o mamma skulle ha nya möbler till vardagsrummet. Vi plockade faktiskt ihop en egen variant, tror den kommer bli riktigt fin :) Alltid kul att få pyssla lite.




Nu kan man väl verkligen säga att vintern är här? Iaf om man ser till vädret. Shises vilket busväder det är ute alltså. Det blåser som tusan o snön bara yr runt en, men så vitt o fint det kommer vara sen när vindarna avtar :)

När jag kom hem ikväll o hade burit upp påsarna från IKEA passade jag även på att ta upp julsakerna. Gu vad less ni ska vara mitt julsnack, men nu är det nära .. bara dagar, om ens det, innan det åker upp och jag är laddad! wiiiie :D



Knas?

Vet inte riktigt vad som blev fel, inlägget nedan skulle ha publicerats igårkväll men av någon konstig anledning hade det hamnat som utkast istället :) Nåja, nu är det publicerat iaf.

Som jag har sovit inatt, m m m, just uppstigen .. dom ringde hemmifrån o undrade vars jag höll hus. haha! Bäst att klä på sig o stoppa nått i magen, sen bär det av :) 

Får väl se vad som händer ikväll, om jag blir kvar hemma i norrfjärden eller om jag drar mig hemmåt o hittar på nått annat. Den som lever får se. Nu ska jag skynda mig!

The notebook

Det blev av att se filmen, och tusen tack Jossan för rekomendationen. Så underbar film! Verkligen en sann kärlekshistoria .. man bara smälter, helt gripande. Har du inte sett den, gör det.




"With every great love comes a great story"


Vet inte om denna film var bra eller dålig för mig att se i dagsläget, men en sak som är säker är att den satte tankarna o känslorna i rullning .. jag saknar dig så mycket älskling! ♥


Heeeelg

Äntligen är du här, efterlängtade helg. Det känns så otroligt skönt att ha två hela lediga dagar framför mig :) Imorrn blir det självklart att sova ut, tills jag inte orkar ligga i sängen mera.

Sen när jag är redo tänkte jag bege mig hem till Norrfjärden o tillbringa hela dagen i stallet o på hästryggen, ska bli mysigt :) Sen på söndag, då är det dags för en IKEA tripp med mamma, glenn o jessica. Har inte speciellt mkt på min lista, men lika bra det .. jag kan behöva hålla i pengarna lite.

Nu ikväll ska jag bara sjunka ner i soffan, se på tv o må gott :) Blir självklart att se IDOL som jag hörde hade kärlekstema ikväll, kan bara bli bra. Får se om de blir nån film också kanske. Jossan har sedan länge rekomenderat mig att se "The note book", så får väl se om det blir av :)

Trevlig helg!

Tummen upp för tradera!

Vilka affärer jag har gjort idagarna. Har länge varit intresserad av att prova IDs bare mineral foundation, men den kostar multum vilket svider i plånkan. Men då igår när jag satt på tradera o klickade hem clips till mitt löshår så slog det mig, kanske jag ska ta o kolla om ID också finns? Och att det gjorde, så nu har jag klickat hem både foundation o borste för nästan halva priset av vad man får betala i butik :) Det kallar jag fynd! Nu är det bara hålla tummarna att det är vad det lovar när det dämper ner i brevlådan. Jag vill ha det nuuuu :)

Så är det nått du är sugen på att köpa, men känner att det kostar lite för mkt, speciellt nu i julklappstider, kan jag varmt rekomendera
tradera, kanske ingen nyhet, men det tåls att ta en titt iaf :)

Nåväl, nyss hemkommet från ett riktigt tufft bodypump pass, mkt skönt. Ska bara ta tag i dagens (veckans?) diskberg sedan blir det en skön dusch o efter det ett efterlängtat samtal till min priiins ♥

Imorgon är det fredag, äntligen, och det betyder helg .. helledig helg dessutom. Kan inte bli bättre!

Snicksnack

Var riktigt skönt att vara ledig igår, hann precis med allt som behövde göras lagom till att det var dags att dra sig till jobbet. Var workshop med Lovisa (nationell merchendicer) o tjejerna från Luleå :) Blev mest grunder, men nått nytt snappar man väl alltid upp.

Fick även nytt schema som jag gruvade mig lite för, men inga större ändringar för min del, det känns skönt. Ni vet ju hur jag känner för förändringar efter utmaningen jag fick ;p

Annars har jag inte speciellt mkt att komma med, helt okej dag på jobbet idag : ) Passade på att flytta om lite så det fick tiden att gå, även om det fortfarande är väldigt lugnt på hela stan. Men jag antar att det bara är en tidsfråga innan julrushen drar igång, kul ska det bli :D

Ne, detta blev inte alls nått givande inlägg .. tror ja hoppar i duschen istället. Tjiiing :)



Julstämning

Oh så mysigt, här sitter jag nu o njuter av en tallrik risgrynsgröt samtidigt som jag lyssnar på julmusik :) Är inte julen här snart? Tänk om det bara kunde börja snöa ute också, då skulle det vara perfekt! Snart kan jag iaf inte hålla mig mer, julsakerna åker snart upp.

Tyvärr så blir inte denna njutning vidare långdragen, då min tid i tvättstugan redan börjat. Sen är det massa andra småsysslor som jag måste ta itu med. Men jag ska inte klaga, tog mig en reeedig sovmorgon imorse, det var skönt :)

Nåja tvättstugan nu då, på återseende!


Helgen i bilder

                             
Har just suttit o uppdaterat lite bilder från min kamera, så här bjuder jag på några från i lördags :)



             
        
                                       

Resten av bilderna finns som vanligt på pixbox ;p

Har även kommit fram till att min dator är i ett stort behov utav en rensning eller formatering. När jag skulle börja läsa in bilderna får jag glatt veta att min hårddisk är full och jag måste frigöra utrymme, kul. Men det löste sig iaf :) Har även passat på att bränna ut lite bilder på skivor eftersom jag inte riktigt litar på denna dumburk ..

Nu är det inte mycket annat än sängen som står på schemat ikväll, är ledig imorrn .. ska bli riktigt skönt! Även om jag måste till jobbet där kring halv 7 .. till, jag vet inte riktigt när. Men jag är iaf ledig på dagen, då ska jag passa på att vara lite huslig :)

Gonatt!

Samma, samma, samma

Jag har kommit fram till att alla mina måndagar ser nästintill exakt likadana ut. Hur kul är det egentligen, o hur kul är det att läsa om? haha :)

• Dagen börjar med jobb, är aldrig ledig måndagar, men det varierar vilken tid jag börjar.

• Efter jobbet är det träning, även den på varierande tider beroende på dagsform o när jag slutar jobbet.

• När träningen är avslutad är det mat som gäller (om jag inte tog det senare träningspasset o hann äta innan), sen dusch och efter det blir jag som fastklistrad i soffan. Som ni vet vid det här laget så är det både CSI o Prison Break på måndagar.

Samma visa varje vecka. Men då vet man väl iaf vad man har att vänta sig :) Sen så finns det väl undantag, men i stora drag så!

Just nu står maten på spisen, blir kassler med ris, och klockan 19.30 är det gympa intensiv på Korpen som gäller. Jag är grymt trött efter att jag gick o la mig på tok för sent igår, som vanligt, men får hoppas att pumpet finns gömt där inne nånstans ändå :)


Hästtokig?

Ska jag bli hästtokig på nytt? Blev som jag sa igår ett besök hemma i Norrfjärden idag efter jobbet. Med mat i magen och ett klädombyte var det dags för prommenad och självklart ett besök i stallet. Inte vet jag, men det är så mysigt!! :) Fick ta in han helt på egen hand och sedan pyssla om o ge mat, haha, jag känner mig som ett litet barn.

Jag o Julia har också lite smått plannerat in att vi eventuellt ska premiärrida nästa helg då jag är ledig, det skulle vara kul :)

Nu är det iaf hög tid för dusch o sedan bums isäng, jobb imorrn .. öppning, o vi vet ju vad jag tycker om det!

Blev lite bilder från stallet med, ni måste ju få se underbaringen :)



 











                                       
















 

         


Eftersnack

Blev en mycket trevlig kväll hos Ida o Joel. Kul med många nya ansikten, men självklart även godingarna ;p Är nyss hemkommen o nu ska jag bara få i mig nå mat så att magen har lite att jobba på, sen ska jag äntligen sova så att jag orkar med morgondagens jobb.

Efter jobbet har mamma lovat att bjuda mig på middag, så det blir raka spåret hem till Norrfjärden. Ska försöka ta mig ut på en härlig prommenad också, då jag känner att förkylningen gett med sig så pass att jag vågar ut o röra på mig igen :) Hoppas även att jag får följa med o natta familjens nya stjärna, Busen. Lillasyster har nämligen fått en häst på foder, o jag kan lova att jag är betuttad. Det "lilla" livet :)

Bäst att jag rör på påkarna så att jag kommer isäng nån gång. Go'natt!


Kvällar som denna är saknaden stor .. ♥
Jag älskar dig!    


 


Inflyttningsfest

Nu bär det av till Ida o Joels inflyttningsfest :)
Vi ses där! Ni andra .. Hoppas ni får en trevlig kväll!


Vardagslyx

Ansiktsbehandlingen var underbar, i nästan två timmar blev jag helt ompysslad. Det är vardagslyx det :) Jag hoppas att min hud är lika nöjd som jag, eller att den blir med de dyrgriparna jag inhandlade från Dermalogica. Många kronor fattigare, men ska man vara fin så .. De har även fått riktigt bra kritik när man läser om dem, så jag hoppas innerligt att detta ska funka :)




Hann som jag misstänkte även springa på stan en sväng före och efter. Hittade mig en väska som jag länge letat efter, en liten kofta att ha över klänningen imorrn (hoppas att det passar), ett smycke och även lite julpyssel :) Ska no börja pyssla med de få julklappar jag redan inhandlat, så blir det kanske även hemmagjorda julkort iår? Får se om kreativiteten finns där.

Nu är det snart dags för IDOL, som vanligt, undra vad de har för tema ikväll? Blir spännande att se. Jag hoppas som vanligt på solstrålarna Kevin o Alice :) Får väl se om Johan kan överraska, annars tycker jag att det är dags .. sry Carro ;p 

/ Josefin

Nyvaken?

Haha, jag är ju inte sann. När jag kom hem fårn jobbet idag, efter att ha gått på stan en sväng, ställde jag mig direkt och gjorde mat. Efter det tänkte jag att jag bara skulle sätta mig i soffan ett tag o låta maten rinna ner, sen bege mig ut på en prommis. Men vad tror ni händer? Självklart så somnar jag, riktigt skönt .. men nu är det inte bara en liten powernap vi pratar om. Skulle väl gissa på att jag somnade strax efter 19 o sen kravlade jag mig upp mellan 22-23 nån gång!!

Man är väl kanske inte smartast alla gånger, men skönt var det : ) Får väl se hur mkt jag får ligga o vrida mig innan jag kan somna ikväll dock ..

Imorgon är jag ledig, o då ska jag äntligen på min efterlängtade (och välbehövliga) ansiktsbehandling i Luleå. Lär väl bli en liten runda på stan också :) Kanske lyckas jag hitta lite fler julkappar .

Tänkte faktiskt ta bussen dit, dels för att slippa tänka på p-plats osv. men också för att jag tycker att det är lite otäckt att köra långa sträckor när det är mörkt. Kör väl förmodligen lite för lite bil nu förtiden ..

Nu ska jag bara plocka ihop lite här hemma, sen ska jag försöka återvända till drömmarnas värld : ) 

Nattinatt!


JAG SER DET SNÖAR!

JIIIPPPIIIE :D

Vad ser jag när jag tittar ut genom fönstret och ner på Sundsgatan?! SNÖÖÖÖ!!!

Jag har väntat o väntat, o nu var det äntligen dags :)
Perfekt avrundning på dagen!

Onsdag

Nyss hemkommen från jobbet, o här sitter jag alldeles nedhasad i min datastol o har just gått igenom alla bloggar på min favorit lista. Konstigt det dära, men det har blivit nått som är bland det första jag gör när jag kommer hem från jobbet, vet inte varför men det är som avkopplande :)

Men istället för att sitta här o dåsa ska jag ta o göra nå mat till min kurrande mage, diska o sedan blir det en snabb dammsugning av lägengeten, sen är det kväll på riktigt. Längtar efter att få sätta mig i soffan o invänta Greys, som vanligt på onsdagar.

Ska försöka hålla mig vaken efter det också, har lovar min älskling att jag ska springa ner till Datorfixarna o köpa ut hans spel som har release inatt. Och vad gör man inte för den man älskar? ;D

Nåja, maten var det först ..


Tisdag

Det känns inte som att denna förkylning riktigt vill ge med sig, sjutton också. Men ännu är det bara tisdag, den har ju några dagar till på sig :) Tänkte där för en sekund att jag skulle gå ut o gå, men vid närmare eftertanke så misstänker jag att det bara skulle förvärra mitt tillstånd ..

Istället hade jag tänkt sätta i en vårdande hårinpackning i mitt ris på huvudet, som jag förövrigt inte alls kommer överenns med just för tillfället. Kan det vara att jag inte vant mig vid färgen? Eller är det kanske höstens kalla vindar som ställer till det?

Efter detta ska jag dammsuga sängen och sedan bädda underbart rent i sängen. Passade på att sätta ut sängkläderna på vädring imorse och tog sedan in dem på lunch så att de inte skulle bli för kalla o fuktiga. Jag vet, jag är smart ;p

Har varit riktigt lugnt på jobbet idag, det skapar mycket dötid. Men nu är jag i alla fall helt klar med vår julskyltning, yes mer än så blir det inte. Denna dötid iaf gav mig lite tid att bröja klura på en önskelista inför julen, dessvärre kommer jag inte på så mkt jag behöver eller vill ha. Men som vanligt lär det vända, och när det väl är dags har jag en ritkigt lång lista :)

Nu måste jag ju få fråga; Vad önskar du dig i julklapp?


Saknad


Jag tänker på dig hela tiden ..





Jag måste säga att det går riktigt bra, jag är inställd på det och det underlättar. Men det betyder inte för den skull att det kommer stunder som är riktigt jobbiga, tänk att bara få krypa in i din varma famn o pussa dig på pannan.
Men tiden går fort, det intalar jag mig själv. Snart älskling, snart ..

J a g  s a k n a r  d i g !!

Förkyld

Helgen har varit riktigt bra, inget alls att klaga på .. det skulle isåfall vara att jag lyckats dra på mig en förkylning, så klart. Mindre kul. Hoppas att jag kan vara frisk till helgen då Ida o Joel mest troligt kommer ha sin inflyttningsfest :) För övrigt; guud så fint ni har fått det vännen. Verkligen helmysigt o hemtrevligt :D

I lördags hann jag både med ett besök hemma i Norrfjärden, och mys tillsammans med tjejerna. Helt perfekt :) Sedan igår firade vi självklart lilla pappa. Så mysigt att vara samlade hemma hos honom då det inte är allt för ofta ..

Ikväll när jag kom
hem från jobbet ställde jag mig o gjorde blåbärspannkaka av blåbärna som blev över efter gårdagens tårtbak. Mums så gott det var, kanske inte så mkt till mat egentligen, men det passade mig perfekt när jag är förkyld o ynklig ;p haha!

Sitter också o letar efter löshår på internet, mest troligt blir det en beställning från
Afrocare, problemet är bara vilken färg jag ska välja .. guldblond eller ljusbrun, hmm .. får klura på det lite till :) Skulle däremot vara kul att få hem håret innan helgen, nåja, vi får se hur det blir :)

Nu har jag just tänt fullt med ljus i hela lägenheten, ska gå o ta på mig mjukisar, ta bort allt smink o sedan lägga mig i soffan o .. bara vara :D Lär väl bli lite gluttande på tv också, är ju måndag o som vanligt betyder det både CSI o Prison Break!

Vad gör du denna måndagskväll?

Farsdag

♥ (¯`°•.¸ ♥ Pappa ♥¸.•°´¯) ♥


 

Sötaste sötaste pappa, idag är det din dag. Jag älskar dig!




 

När du var riktigt liten
och nån annan varit stygg
så var hans stora famn
en plats där du blev trygg.

En far är nån som vet
att skydda sina kära.
Han vakar över dig
långt borta eller nära.

När lasset blir för tungt
och hotar att dig stjälpa
så finns han där till hands
att stötta dig och hjälpa.

Som förebild han går
i livets långa trappa.
Och ingen är som han...
Han är din kära pappa!

(Dikten är skriven av Siv Andersson)

Öronproppar

Kolla klockan! Varför kommer jag mig aldrig isäng? En sann nattuggla är vad jag är. Kommer alltid på mest saker att göra nattetid, på gott o ont :) Nu är det iaf hög tid att komma isäng om jag ska komma mig upp någorlunda i tid, måste försöka fixa klart presenten till pappa, hade även tänkt hinna ut på en prommis .. vi får väl se hur det blir :)

Hoppas verkligen att folket har börjat dra sig hem från krogen redan nu, mina öronproppar gick sönder inatt .. ne, måste nog gräva i lite lådor o se om jag inte kan hitta ett par nya. Det är inte bara positivt att bo ett stenkast från Kalles .. tur att ni finns mina kära ploffar :)


Julklapp


Justja, köpte även årets första julklapp idag! Men till vem den är avslöjar jag inte ..

Åh snart är julen här :)




Äntligen helg!

Det känns verkligen underbart att det äntligen är helg, brukar sällan känna så då jag oftast jobbar på helgerna ändå, men nu .. wonderful! Har ju som sagt varit en rätt turbulent vecka på jobbet, för min del har det inte inneburit så mkt extra jobb, men för stackars Susanne som fått jobba även om hon är krasslig. Nu verkar det dock som att det har löst sig, hade en riktigt söt tjej på provjobb idag, så vi håller tummarna :)

I skrivandets stund står maten på spisen, lax o potatis ska det bli. Sedan ska jag invänta att Jossan kommer hem så ska vi mest troligt äntligen se slutet på Arn och även Idol om jag gissar rätt :) En mkt bra start på helgen med andra ord!

Resten av helgen är rätt oplannerad, om inte annat far jag hem till Norrfjärden imorrnkväll efter jobbet o kollar hur hallen börjar ta form (dom håller på att göra om lite där hemma) och på söndag blir det självklart att fira papi :)

Nu ska ja ta o duka och sedan är det fredagkväll på riktigt, tjing :) 

Presidentval

Ingen kan väl ha missat att det är val i USA inatt? Kan inte påstå att jag är insatt, inte alls faktiskt .. tyvärr måste jag nog säga. Hade varit rätt intressant att förstå allvaret i det hela och att kunna ha åsikter om det. Men kanske ett annat år ;D Jag håller iaf på Obama, det lilla jag hört så verkar han vara rätt vettig .. så vi håller tummarna!

Varför tar jag då ens upp det när jag ändå inte har en susning? .. Jo kära vänner, för att jag inte har ett skit att komma med idag, tragiskt men sant.

Jag tror helt enkelt att jag ska ta o göra mig av med diskbärget som väntar på mig o sen bara sjunka ner i soffan, eller så blir det sängen med en gång .. ooh lockande ;)

Nä hörrni, vi hörs!

Jobb o träning

Ungefär så skulle man kunna sammanfatta mig dag, nästintill iaf.

När jag kom till jobbet i morse möttes jag av en lapp som i korta drag meddelade att jag kommer få en ny arbetskamrat inom den närmaste framtiden, ska bli spännande! Detta beroende på att en viss person valt att lämna VILA, egentligen borde jag kanske vara lättad på ett sätt, med tanke på alla turer som varit .. men det finns en liten del av mig som är, ja inte bara glad iaf.

Efter denna upptäckt var det bara att sätta igång o jobba, ingen vila ingen ro, och så fortsatte det hela dagen. Rean skulle plockas bort och allt skulle hängas om, riktigt roligt. Men efter ett tag tog det jobbiga över det roliga och resultatet blev väl sisådär. Men det är ju en dag imorgon, och känner jag mig själv rätt så lär det bli lite ändringar när jag fått sova på saken :)

Slutade iaf med att jag jobbade över en o en halv timma, så det var bara skynda sig hem för att hinna få nå mat i magen innan det var dags för intensiv gympa på Korpen. OOH vad bra det känns nu! Hur kommer det sig att man alltid känner sig så lycklig efter att man varit o tränat, som en befrielse typ ;D

Nu ska jag duscha, äta igen, och sedan är det ju måndag .. o det betyder CSI och Prison Break, me like!



♥ Tänker på dig sunshine ♥


 


Sköna söndag

För en gångs skull har jag inte sovit bort hela söndagen :) Redan tidigare i veckan plannerade jag o pappa in ett Luleå besök till idag, och vi genomförde det också. Fick även med mig lillalillasyster. Blev en riktigt trevlig heldag, och jag fick med mig hem vad jag var på jakt efter; en ny vinterjacka o en riktigt varm sådan! o nu ska ni få höra, den är inte svart, kan knappt förstå det själv, och får väl se om det blir ett byte .. men den är iaf brun :) just nu känns det som att det är ett bra drag, så jag ändå har alla accessoarer o annat i svart, så kan det ju vara kul med nått som livar upp det hela lite.


 
Jackan är från Stadium och kostar 1299:-


Personalfesten igår var också riktigt trevlig, mkt folk precis som jag anade, och många nya ansikten. Blev god mat och mycket surr :) När klockan var kring 12 och de andra tog taxin in till Luleå, kom som vi bestämmt tidigare Carros pappa o hämtade oss. Väl hemma i Piteå var jag inte alls sugen på att gå hem just för tillfället, så ringde upp Ida och Sofia för att höra vars dom var, det visade sig att dom just var påväg ut från statt. Så det blev ingen utgång för min del, däremot hängde jag med dom på Sunes ett tag innan jag gick hem o drog täcket över huvudet :)

Just nu sitter jag o överväger om jag ska pallra mig ut på en prommenad, eller om jag helt enkelt ska ta en skön varm dusch och sedan se nån mysig film i soffan .. ni kan ju gissa vad det lutar mot, det är ju trotts allt dagen efter ;D

Festen väntar

Äntligen var jag iordning o klar för kvällens personalfest. Nu sitter jag bara här o väntar på ett samtal från Carro så ska vi gå ner till busstationen och vänta på Emma o Elina, sen bär det av till Luleå. Hoppas på en riktigt trevlig kväll med både gamla ansikten och nya :)

Jag o Carro har bokat hämtning med hennes far, så när de andra drar sig ut mot krogen i Luleå, drar vi oss hemmåt .. och kanske möter jag då upp med Ida, Sofia o gänget o hänger med dom .. vi får väl se vad klockan är :D

Önskar er alla en trevlig kväll, vad ni än har för er!


Utmanad!

Sötaste Mia utmanade mig, får se om ni får veta nått om mig som ni inte redan visste :)

Regler:

  • Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
  • Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
  • Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
  • Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

1. Jag tycker oftast inte om förändringar, det kan vara allt från att flytta till att våga prova någon ny maträtt. I slutändan visar det sig däremot oftast att det inte var så farligt, kanske rent utav riktigt bra! Jag har dessutom blivit mkt bättre på det på sistone :)

2. Jag äter nästan alltid gröt till frukost, o då ska det vara havregrynsgröt.

3. Jag är ganska ekonomisk, eller snål om du så vill. Tänker alltid efter en extra gång innan jag köper något.

4. Jag är inte allergisk mot någonting, så vitt jag vet iaf :)

5. Jag lider ibland av tvångstankar, när jag har lämnat lägenheten och precis låst igen dörren måste jag nästan alltid låsa upp igen o gå in igen o kolla så att jag verkligen slått av spisen, stängt frys/kyl och att dragit ur plattången .. fastän jag kollade det precis innan jag gick ut. Konstigt .. jag vet!

6. Jag har inte hål i öronen, även om alla tror det. Jag hade det däremot när jag var yngre, men när jag spelade så mkt handboll och var tvungen att ta ut dom vareviga helg ledde detta till att de aldrig ville hela på riktigt .. så då fick det vara!

7. Jag bodde på Durrnäs till jag var fyra år, då familjen flyttade till ett hus i Norrfjärden. Smart drag av dom, skulle inte velat växa upp i stan tror jag :)

Jag i min tur utmanar: Julia, Becca, Sandra, Ida (nu har du många utmanare) .. Sen kommer jag inte på någon mer, som inte redan gjort listan :)