Nu är det nära

Ja mina kära vänner, nu är det bara frågan om timmar innan min älskade älskling äntligen kommer hem :) Vet inte ritkigt om jag förstått att han verkligen ska vara hemma nu, att allt kommer vara som förr .. om inte ännu bättre!
Får se om han kommer hit inatt eller om han far hem o sover .. Hursomhelst så ses vi imorgon, uuuunderbart! ♥




Ställ om klockan!

Jag hann inte ens se ett halvt avsnitt av sats igår, innan jag somnade. Vaknade efter ca en timma o begav mig till äsngs för att fortsätta sova. Tack o lov att jag känner mig själv så bra att jag hade förberett allt :) haha!

Vaknade oväntat tidigt imorse o kände mig riktigt pigg, men klockan var för lite för att stiga upp så jag låg och snurrade ett tag innan jag slutligen tog mig i kragen o kravlade mig upp. Donade lite och begav mig sedan till coop för att handla lite frukost och andra nödvändigheter. Kom hem, ställde mig o lagade frukosten, tittade på klockan och var så nöjd att jag hade tagit mig upp i tid o att jag fortfarande hade hela dagen på mig .. 

.. Men denna känsla varade bara i några sekunder, innan det plötsligt slog mig. JAG HAR JU INTE ENS STÄLLT FRAM KLOCKAN ÄNNU! Jaja, nu är det gjort iaf .. plötsligt känns det som att tiden gått jättefort, vilket den iofs gjorde. Så nu ska ja ta o städa undan här hemma o göra lite fint innan jag bänkar mig i soffan för resten av kvällen. Måste ju förbereda för min prins som kommer hem :) För när en ny arbetsvecka börjar, så blir det i vanlig ordning inte mkt gjort.  

Vad gör du denna söndag?


Helgsysslor

Sitter här o är alldeles trött, bode lägga mig egentligen .. då skulle jag kanske ta mig upp i tid imorrn med o inte sova bort hela dagen. Men det känns lite konstigt, klockan har ju just passerat tolv .. en lördag. Hallå?! Dom har ju inte ens börjat väsnas på kalles ännu ;D haha!

Får se hur det blir, ska bara knappra ner några (o)vettiga meningar o sedan lägga mig i soffan o se lite SATS. Misstänker att ögonen blir tunga redan efter några få minuter, så därför har jag redan gjort allt klart för natten .. Finns inget skönare än att lägga sig när ögonen är så tunga att de ej går att hålla öppna mer :)

Igår var det Let's dance final. Såg den tillsammans med Jossan o Hanna här hemma hos mig. Det var faktiskt riktigt spännande! Kunde inte ens i slutet bestämma mig för vem jag ville skulle vinna, men såhär i efterhand känns Magnus verkligen som en värdig vinnare :) Han är ju faktiskt den av dom två som verkligen gar utvecklats mest, även om Laila dansar riktigt ritktigt bra, men de har hon ju gjort ända sedan första programmet så ..

Helgen fortsatte i morse med jobb, gick smidigt o bra .. var även "vårvisning" i gallerian, så mkt folk o otroligt härlig stämning med livemusik o allt :) Fortsatte dagen med en fika på stan med pappa, en prommenad, o sedan lagade jag en riktigt god lördagsmiddag. När maten sjuknit ner bar det av till Nybyn tillsammans med Jossan o Jocke för att besöka hennes höggravida syster. Jösses! Man kan väl säga som så att man ser att det bara är ett par dagar kvar :D Magen hoppade o studsade allt mest hela tiden. 

Som vanligt blir mina inlägg så himla långa, det är jobbigt jag vet, men det är faktiskt inte meningen. Jag har nog bara problem att fatta mig kort :) Såå .. gnatt!

Påminnd

Min älskade pappa ringde tidigare ikväll o påminnde mig om att jag inte uppdaterat bloggen på ett par dagar. Så då kännde jag att det var dags. Men precis som förra veckan så händer det inte så mkt spännande just nu.

Dagarna går ialla fall riktigt fort, o imorrn är det helg igen. Det betyder också att jag betat av alla de åtta dagarna som jag pratade om tidigare .. och får mig en dags välförtjänt ledighet :)

Denna torsdag har iaf sett ut som sådan, jobb 9.30-16.00, sen blev det en sväng på stan .. blir alltid så när jag slutar tidigt :) Sedan hem o få i mig lite mat, korpen (gick mycket bättre idag, tredje gången gillt alltså), sedan var det ju kvällsöppet i ett par butiker i stan.

Så efter träningen mötte jag upp med Susanne och gick o fyndade lite. Bäst att sätta sprätt på lönen ;D Väl hemma så dog jag i soffan i vanlig ordning, o nu har jag precis tagit mig upp o gjort mig klar för kvällen .. så nu återstår det bara att säga gonatt o full fart mot helgen :)

Förresten, nu är det mindre än en vecka innan min honey äntligen kommer hem. Kan knappt fatta att det är sant! Jag vet en som kommer sväva på små rosa moln nästa vecka ;D

Dubbla pass

Helgen bara swoschade förbi i en väldig fart. Det har iaf varit en lugn o skön helg, blandat med jobb då såklart. I alla fall så är det nu en ny vecka, och den har börjat ritkigt bra. När jag kom på jobbet idag så beslutade jag mig för att hänga om butiken, igen. Känns som att det var nyss, men samtidigt så gav den mig ingenting .. så det gjordes. Som vanligt med dessa projekt så tar det hela dagen :) Ganska skönt, speciellt såhär dagarna innan löning så det kan vara ganska lite folk.

Sedan skyndade jag hem för att äta o göra mig i ordning för Korpen, där det faktiskt blev två pass på raken för min del. Onödigt hurtigt, jag vet, men det var skönt :) For iaf på Bodyjam som jag så länge tänkt, så bäst att passa på när det passar. Efter det var det dags för intensivgympa i vanlig ordning, o ja kan säga att jag var rätt slut när jag kom hem.

Nu har jag just ätit upp lite kvällsmat, ska borsta tänderna o sedan hoppa isäng .. o klockan är inte ens elva ännu, hoppas att jag klarar det!

Ledig fredag

Det har varit lite tunnt med uppdatering de senaste dagarna, men faktum är att dagarna i sig har varit rätt tunna. Idag är det i alla fall fredag o full fart mot helgen. Började dagen med att stiga upp tidigt o få i mig min dagliga gröttallrik innan det bar av på ett lunchpass podypump. Jag vet inte, det var andra gången på den nya releasen .. men det känns inte som att jag tar ut mig 100%. Är det bara jag eller?

Nu har jag just duschat o ätit lunch. Tror jag ska sitta här o flumma lite, sedan blir det en snabbis på stan och en behövlig tripp till coop. Ikväll tror jag att jag o Ida skulle slå ihop oss o hitta på nått kul :) Det blir perfekt! Måste se till att njuta till fullo av denna lediga dag, för nästa kommer inte förrens om 8 dagar .. ojwoj!

Förresten, nån som kan komma med nått middagstips? Jag har noll inspiration, så i värsta fall blir det parisare eller hamburgare .. men de funkar väl det med i guess :)

Vi ses!

Tur att jag är envis, fatboy!

När jag var nere i Norge så bestämde sig Fredde för att beställa en sak som han länge längtat efter, men helt enkelt inte kännt att han haft råd med. Men eftersom att han inte är hemma så beställdes den i mitt namn, o idag var den redo för hämtning .. Nu är det inte direkt nån liten leksak vi pratar om, utan en Fatboy, en sacosäck på 1,4 x 1,8 meter!

Kan meddela att det var ett projekt att först få ut den till bilen, tack o lov att jag inte gick, men sedan att få den upp för alla trapporna .. Pust o frust, tur att jag är envis! :) Nu är den i alla fall uppe, men energin är slut .. så projektet att få upp den ur kartongen får vänta tills imorrn. Jag är iaf glad att jag hinner få nytta av den innan Fredde kommer hem, för han lär ju bo i den ;D


Ser den inte ganska härlig ut?


Pyamasparty!

Helgen har susat förbi, men den har varit riktigt bra! Jobbet igår var nästan lika kul som jag hade föreställt mig, och det lade ju självklart en bra bas för fortsättningen av dagen .. :)

När klockan var kring sju började tjejerna ramla in, en efter en, alla med täcken o kuddar :D Måste säga att det var en riktigt klockren kväll, natt o morgon med mina absolut bästaste vänner. Tusen tack ska ni ha, vi kan väl göra om det någon gång?

Vi såg självklart Melodifestivalen, känns rätt skönt att den är över nu. Men hur röstar vi egentligen? Har nog inte riktigt smält vilket bidrag det är vi skickar vidare till den stora finalen, och jag är väldigt tveksam att detta ens är ett bidrag som jag kan lära mig att tycka om. Nåja, det blir väl kul att se de andra ländernas låtar iaf :)

Resten av kvällen bestod självklart av en massa, massa tjejsnack .. precis som det ska vara. Men vi tog oss faktiskt en paus o såg Twilight, riktigt riktigt bra film :) Jag tror att måga av oss var lite tveksamma i början, trots att den fått riktigt bra betyg. Men den visade sig självklart att den var värd vartenda ett .. Se den om du inte redan gjort det!

När vi imorse tagit oss upp, fortsatte allt surr till frukost. Sedan bestämmde jag, Jossan o Ida W oss för att ta en prommis runt Fårön då det var riktigt härligt väder ute. Och gissa om det var härligt? JAJJEMENSAN! Solen sken hela tiden och det var helt klockrent.

   

   
   
   

När jag sedan kom hem var jag slut som artist, 1,5 mil gör sin inverkan, så jag somnade på soffan. Men vaknade efter en timma med helt nya krafter :) Så nu har jag hunnit med massa nödvändigheter som jag slipper ta i tu med i veckan. Det känns skönt :)

Jisses vilket långt inlägg, så blir det om man inte är flitig med att uppdatera. Imorrn är det iaf jobb som gäller, men inte förrens klockan ett. Innan det ska jag till frissan o få mig en ordentlig behandling, det tackar man verkligen inte nej till ;D

På återseende!

Fredag

Träningen igår gick inte alls så bra som jag hade hoppats på. Antar att det var min trötta kropp som spelade in, och på det var det ju också första gången på den nya releasen för mig. Men det blev gjort iaf :) Efter träningen träffade jag flera vänner, så blev väl sammanlagt över 2 timmar som spenderades i den där källaren.

Fredag idag, har varit en härlig dag på jobbet. Bra stämning, mycket folk .. o ja, kul helt enkelt. Ser nästan fram emot att jobba imorrn, o de är ju faktiskt inte varje dag man gör det :)

Kvällen har spenderats i Norrfjärden framför Let's dance. Det var helt klart Elisabeths tur att åka nu. Däremot kommer det bli riktigt intressant de kommande programmen, för frågar du mig .. så är de rätt jämt nu alltså!

Ne kanske man ska ta o knyta benhögen o masa sig isäng. Imorrn kväll är det ju faktiskt pyamasparty, o hur kul ska inte det bli?! :) Ne, bäst att vara pigg!

Önskar att du var här


Tidiga mornar

Jag vet att jag inte ska klaga, för det tillhör mångas vardag .. men jag är så sjukt trött. Igår kväll fiick jag ett sms av min chef där det stod "Hej jossan! ses vi imorrn klockan 8?" Det var dags för inventering, och som sagt så tar man alla timmar man bara kan i dessa perioder.

Att stiga upp var lättare än väntat, o när jag väl kom till jobbet var jag pigg, glad o redo att sätta igånt o räkna. Men nu, nu är det helt andra visor .. skulle lätt somna sittandes om jag bara slappnade av! Men det ska ja inte göra, har maten på spisen o om ca 45 minuter så står jag på korpen o pumpar. Förmodligen kommer det att pigga upp mig för ett tag iaf :)

Igår fyllde min kära lillalillasyster år, 16 hela år, grattis i efterskott :) Så kvällen tillbringades hemma i Norrfjärden med hela familjen. Alltid trevligt när alla är samlade.

Ne om ja nu ska ta o röra på mig innan jag faktiskt somnar .. Ha en trevlig kväll!


Snabb uppdatering

Idag har minst sagt varit en lång dag. Steg yupp redan klockan fyra, ni som känner mig fattar vilken bedrift det var ;D Sedan har dagen gått riktigt fort, ända tills jag kom hem för ungefär en timma sedan.

Var ju som sagt på kurs idag i Stockholm. Riktigt kul o givande måste jag säga. Kursen var inriktad på produktkunskap, färganalys, kroppstyper och dresscode. Så nu ska jag väl veta det mesta om de vanligaste materialen i kläderna vi använder, kunna säga vilka olika "årstider" olika personer tillhör, veta vilka plattgyper som passar olika kroppstyper och sedan även ha viss koll på vilka kläder som är mest lämpade för speciella tillfällen :) Låter det inte kul så säg?

Längtar nästan tills man jag ska få komma till jobbet o börja se hur man kan använda sig av den kunskapen i det vardagliga jobbet :) Även om jag förmodligen kommer behöva läsa på alla häften o anteckningar endel innan det sitter som ett rinnande vatten ..

Nu är jag så trött att ögonen går i kors, öppnar imorrn .. så det är hög tid att jag tar mig isäng!


Effektiv tid

Fy på mig, egentligen borde jag göra allt annat än att sitta här. Men ni vet hur det är ;D Ialla fall så har det varit full rulle idag. Vaknade först av ett samtal av Elina som sa att hon var sjuk o undrade om jag kunde börja en timma tidigare, så vi kunde täcka upp dagen. Självklart! (man måste ju kämpa för alla timmar i dessa tider..) Så upp o hoppa, vidare till frissan för att fräscha till håret lite, sedan jobb 12-19 o efter det full fart mot Korpen o intensiv gympan :)

Har alldeles precis kommit hem, har lite mat på spisen, ska hoppa in i duschen medan den kokar (det gäller att vara effektiv), sedan borde jag vara i säng illa kvickt. Imorrn ska jag nämligen på utbildning i Sthlm, vilket betyder att jag ska vara på plats på taxistationen kl 06.00 .. o jag som inte ens vet vad jag ska ha på mig ännu, nåja .. det löser sig alltid! :D

Hoppas ni haft en bra helg, det har jag!

Jag har överträffat mig själv

Det blev ingen tripp till stugan idag. Men vad det däremot blev var en prommenad runt fårön. YES, nu är det bara det där med slalomåkningen som återstår ;D

Det var preics sådär härligt som jag hade föreställt mig. Visst vädret hade kunnat vara bättre, o det var blåsigt. Men med bra kläder så var det absolut ingen fara :) Så på knappt två timmar hade jag o pappa gått hela 1,3 mil .. det är inte illa pinkat!

Jag har också överträffat mig själv, med dagens middag. Jag är en sån typisk följa-recept-till-punk-o-pricka typ, men idag vågade jag exprimentera, o det blev faktiskt ritkigt riktigt gott :) Så nu sitter jag här mätt o belåten o faktiskt ganska stolt!

Lovley lördag

Vilken skön dag det har varit. Helt lovley :) Började med att jag sov, sov, sov .. o sov lite till. Behövde inte ens kämpa med att få ligga kvar, vaknade av mig själv där kring halv ett, pigg o glad. Konstigt vore väl annars vid den tiden? :)

Tog iaf tag i lite husgöra och begav mig sedan till stan o mötte upp med pappi. Ett par av mina absoluta favvo byxor, o två nagellack fick följa med mig hem. Igår på festen lånade jag ett svart nagellack, o kom på att det faktiskt är riktigt snyggt .. så jag var tvungen att inhandla ett eget. o nej pappa, jag har ingen mörk period i mitt liv ;D haha!

Kvällen har spenderats med min bästaste Josefin. Såg melodifestivalen, o jag tror att vi båda kom överrens om att det börjar bli lite tradigt nu .. men nu vet vi ju vilka som tävlar nästa helg iaf :) Efter det började sökningen efter någon bra film att se, o efter många om o men så bestämmde vi oss för att se John Tucker must die. En ritkig trejfilm, helt i min smak :)

Har just kommit hem, ska stoppa nått i min hungriga mage .. sen blir det sängen. Det kan bli en tur till stugan imorrn, hoppas på bra väder :) Gonatt vänner!


Åhléns!

Redan tidigt i morse ringde Sofia till mig och berättade vad som stod i tidningen, att Åhléns slår igen portarna på Prästgårdsgatan i höst. Det var ju detta som inte fick hända, o som alla sagt inte kommer till att ske. Nu är det bara hoppas att någon kan hjälpa till så att det kommer lös ett tillräckligt bra läge så dom bara behöver flytta. Det är mitt hopp iaf.

Som gammal anställd där så kan jag knappt tro att det är sant, jag som så småningom skulle komma tillbaka o jobba där, hur ska det nu gå? Ne, men jag fortsätter tro att det kommer ordna sig. Med tanke på hur länge kedjan funnits i stan tror jag att det är många som kommer till att reagera, o jag hoppas att det i sin tur kan få andra parter att agera. För visst skulle det kännas fel utan ett Åhléns i stan?

Nu ska ja iaf inte tänka mer på det, iaf inte idag. Har just kommit hem från jobbet, har varit så mkt idag så jag hade riktigt svårt att slita mig .. men tillslut så :) Ska ställa maten på spisen o sedan börja fixa mig o byta om. Ikväll är det nämligen fest för Ida Ö som fyller år på söndag (om jag minns rätt?) Grattis i förskott, jag ser fram emot en riktigt trevlig kväll!


Lunch med Idol-Kevin :)

Det är inte så seriöst som det kanske låter. Men faktum är att det är sant :) Jag visste ju att Kevin skulle ha en spelning i Gallerian idag, och det märktes minst sagt när jag tog mitt pick o pack o traskade iväg på lunch .. men att han skulle sitta uppe i vårt personalrum o dricka kaffe, det hade jag ingen större tanke på. Så samtidigt som jag satt där o åt mina mackor o min yogurt så hann vi prata om lite ditt o datt. Ja, han är precis lika rolig o flummig som han framställs i tvrutan .. om inte ännu roligare, det är ju trotts allt behind the scenes ;D

Jag må vara lite töntig, men jag tyckte att det var riktigt kul!

Hursomhelst, så var det ju ikväll äntligen dags för mitt efterlängtade bodypump pass .. det gick mycket bra, men måste väl medge att det känndes i vissa övningar att man inte tränat på ett par veckor. Men snart är jag där igen :) Hade även lite energi över efter passet, så tog mig 20 minuter på bandet med både lite prommis o löpning .. nu är jag nöjd för idag!


En helt vanlig onsdag

Idag hade jag som sagt plannerat en omhängning av butiken, och vi genomförde den. Dock kan jag tyvärr inte påstå att jag hade samma härliga energi som i måndags .. men vi lyckades få ihop det iaf. Men kan väl inte påstå att det är klart. Som tur är så öppnar jag imorrn, så det är full rulle direkt från morgonen. Lika bra är det, då går tiden undan :)

Annars då? Jo, när jag kom hem från jobbet, lagomt trött, så blev jag överlycklig när jag såg att det har börjat en ny säsong av Grey's anatomy! Detta kan vara en av de få serier som jag verkligen följer så ofta jag kan o kommer ihåg :)

Imorrn är det äntligen dags för träning igen, nu hoppas jag att jag har vilat ordentligt för jag är taggad!!! :D

Äh, har inget vettigt att komma med .. sitter o lyssnar på rättegången även ikväll, hur mkt man än lyssnar .. så går det bara inte att förstå. Huvva, hoppas bara att det är över snart o att han får ett ordentligt straff!


Mordet på Caroline Stenvall

Jo tjenare att det blev något Sex and the city ikväll. Fick tips om en sida med massa innehåll och ljud/filmklipp kring mordet på Caroline Stenvall. Jag blir bara arg, varför kan han bara inte berätta vad det är han har gjort? Det är ju ändå redan bevisat att det är han som mördat henne .. Frågan är bara hur och framförallt varför?!

Man hör så tydligt i vissa delar av förhöret att han ljuger, o hur ha ändrar sina vittnesmål under tidens gång. Ne, ni måste lyssna själva. Här finns all uppdatering ni kan behöva. Jag har själv inte lyckats hålla mig speciellt uppdaterad, men nu tror jag att jag hajjar. Kolla in sidan
här!


Ett sista farväl

Idag var det dags att ta ett sista farväl av älskade farmor, det var dags för hennes begravning. Trotts att det var riktigt jobbigt så känns det nu i efterhand ganska bra. Nu har hon äntligen fått sin sista viloplats och jag hoppas att hon har det bra där hon är nu. Trotts alla tårar som föll, så var det otroligt fint o vackert. Ett stort tack till alla som medverkade!

Efter begravningen o minnesstunden for jag o jessica vidare till pappa. Vi passade på att ta oss en liten prommenad för att få rensa tankarna och prata ut ordetligt. Gick även och inhandlade gravljus som vi sedan gick o satte på graven. För mig är det så otroligt vackert o fridfullt när det lyser på gravarna.

När jag kom hem ikväll fick jag nästan panik över att det redan var så stökigt i lägenheten. Mamma som hade städat o gjort så fint när jag var borta (behöver jag säga att jag har världens snällaste mamma?). Så undertiden maten stod på spisen satte jag igång, det var ju mest saker som behövdes plockas upp o undan, eftersom jag naturligtvis inte lyckades packa upp resväskan igår så låg sakerna istället utspridda överallt. Men nu är det iallafall fint igen :)

Som vanligt har klockan sprungit iväg .. blir no ett eller två avsnitt Sex and the city innan jag tar mig isäng!


Vila i frid älskade, söta, lilla farmor
!

Vardag

.. och så var man tillbaka till vardagen igen. När jag klev in på jobbet klockan ett idag, så kändes det som vanligt som att man aldrig varit borta. Men att det kan göra så mkt, hela dagen full av energi .. o ingen aning vars den kommer från, eller det har jag kanske men ändå :) Så nu har jag plannerat en omhängning av butiken tills på onsdag, bara hoppas att jag har samma härliga eneri då, haha!

Borde egentligen varit o tränat ikväll, efter allt smarrigt jag stoppat i mig, men eftersom jag fortfarande äter min penicillin så hoppade jag över det. Men imorrn äter jag min sista tablett .. o då sjutton ska jag väl ändå vara frisk så att jag kan köra igång ordentligt igen :)

Kanske ska ta tag i resväskan som står o väntar, eller .. kanske lät soffan roligare. Hursomhelst godnatt o på återseende!


Veckan som gick

En vecka går riktigt fort, alldeles för fort. Men det har varit en helt underbar vecka tillsammans med min älskling!

Vet inte riktigt vart jag ska börja, men .. Lägenheten var helt klart över mina förväntningar efter bilder jag sett, riktigt mysig faktiskt :) Vi har hunnit vara på stan två dagar, varit på IKEA, varit förbi Freddes jobb, och självklart en massa mys ;D

En sak som jag bara måste berätta, och som förmodligen alla som varit i Oslo reagerat över; det är över-/undervåningar i varje affär. Jag skojjar inte, hur stor eller liten butiken du går in i än är .. så är den på minst två plan :) Först la man inte märke till det, men när man väl gjorde det blev det nästan skrattretande efter ett tag :D haha!  Finns säkert massa saker mer att berätta, men det tar vi sen.

Ville inte alls hem igår när det var dags, o jobbigt var det självklart .. men snart kommer han faktiskt hem igen. Ska bara klara mig i en månad till nu. Sen är han äntligen hemma :)

Saknar dig redan!