T R Ä N I N G

image24



Så skönt det är att träna!! och framförallt efteråt, man känner sig som ny :)
Även om dagen varit riktigt stressig, så känner jag mig nu så lugn .. och trött! haha!

Nu återstår det bara återigen en lång skön dusch, sedan ska jag krypa ner i soffan o njuta av ännu ett CSI avsnitt, att det alltid kan vara så bra!! Men efter det blir de bums isäng, skulle börjat 12 imorrn, men då har vi personalmöte 8.30 .. känns ju sisådär peppande. Men o andra sidan kanske jag kan passa på att göra lite ärenden när jag ändå är uppe i tid, man kan ju hoppas iaf :)

Snart är det påsk, jag längtar !!

Det dröjde inte så länge trotts allt, kanske vi hörs imorrn igen, den som lever får se! 



tillbaka?

Ja mina kära vänner, jag är tillbaka :) om än så för stunden! men tänkte att ni skulle få nått nyare att läsa än ett mer än ett år gammalt inlägg.

Fick nämligen igår höra att två av mina bästa vänner nästan besöker min blogg dagligen bara för att se om jag kanske nån gång kommer mig för att uppdatera den. Och nu kom det !! :)

Men oj vad mycket det har hänt sedan det sista inlägget egentligen, den historien får vi ta en annan gång.

Eftersom jag nu är nästan säker på att ni (Sofia o Jossan) kommer att läsa detta inom loppet av några dagar så måste jag ju passa på att tacka för en superduper kväll igår, jag hade iaf väldigt väldrigt trevligt! :)

Nu ska jag gå ner i tvättstugan o hämta min tvätt som varit klar i över en timma, oppsan. Sedan blir den en lång skön dusch, alltid efterlängtat såhär dagen efter!

Tack för mig, och på återseende(?!) 

/Josefin