doh

längesedan sist nu, anledning? jo, jag är helt slut i hitt lilla huvud med alla dessa funderingar om lägenheten, helt utmattad. varför ska det vara så svårt? jag har kommit fram till att det endast hänger på en sak nu, resten har jag lagt bakom mig, o denna "lilla" sak är pengarna, kommer jag verkligen ha råd? eller kommer ja betaa hyra, el osv. o sedan leva som en skeppsråtta :( inte så ballt! nåja, har tackat ja iaf, gjorde de i onsdags som ja skulle, trodde de skulle höra av sig nu i dag eller så ang tapeter, kontrakt o sånna saker .. men inte de, så måste väl ringa på måndag o höra hur det går. kanske har de hyrt ut den till nån annan .. undra hur man reagerar då. mhm, som sagt .. det finns fortfarande många tankar, som gör mig helt sneee i huvvet!

hemmakväll som gäller annars ikväll, blir de nu så, som de är tänkt, att ja flyttar så är det faktiskt bara ganska precis 2 veckor innan detta ska ske, ofattbart? JA! måste ta vara på all tid ju ;p

ska göra det på bästa sätt nu genom att göra mig klar för natten o sedan lägga mig i sängen o se nån galen film, o sedan sova gott så ja är pigg inför morgondagens arbete.

SO LONG : )

pjuh

måste börja det hela med att berätta att det nu är bekräftat, jag är världens största welare. hum!
skulle ju bestämt mig om lägenheten idag, med med kaos i hjärnan o sinnesförvirring så fick jag det uppskjutet tom. onsdag. frågan är ju bara om ja kommer vara nå klokare då? äh, jag måste helt enkelt!

är ledig idag, på tal om annat. men denna dagen har jag faktiskt inte sovit bort som jag vanligtvis gör med alla mina lediga dagar. nene! idag steg jag upp när klockan slog 06.30, för att rulla in till stan o hämta mina vänner för att sedan skjutsa dom till lule o kallax. sen när jag ändå var i lule så tänkte jag att det vore ju smart att passa på att handla lite julklappar, sagt o gjort, har no avverkat mer än hälften nu vilket känns ruskit skönt. o man blir ju så nöjd när man kan börja bocka av från listan ;D haha!

nu är ja ruskit trött, o alla som känner mig förstår nog varför, ska ta o stoppa nån matbit i magen o sedan sova fram till middagen, sedan ut o röra på dö-fläsket o efter de .. då är de äntligen dags att bänka sig framför tvn igen :) underbara måndag, först csi o sedan prison break, me like!

andra advent


invasion


oooh, ikväll är de dags för fortsättningen av Invasion.
Riktigt spännande, hur ska det gå för Kira? Hon var ju så dum o gick ner i vattnet, dumma dumma flicka!

Andra advent idag, och det märks verkligen att vi bröjar närma oss jul, inte minst på jobbet. Folk är som tokiga i att få tag på de rätta klapparna o sedan är ju alla så glada också :D

Ne, nu ska ja filura lite innan det är dagssjunka ned framför min kära tv, se ya!


gnatt

Just hemkommen från mitt livs första personalfest, trevligt o mkt god mat. årets första julbord till råga på allt :) inte dåligt, inte dåligt.

Nu är de inte annat än att stoppa nått i magen o sedan hoppas på en ritkigt godnattssömn, o några trevliga drömmar såklart ,.- ;D

Ge mig snööööööö !!

( jag är fortfarande i valet o kvalet angående lägenheten, hjälp mig )


good morning

gomorron gomoooorrron, ah titta på klockan :) jag är i tid även idag, woooop!
men då bröjar ja ju 11.30 också, så de vore nästan pinsamt annars.

tjipp, nu ska ja iväg på jobbet, riktig kortdag idag, skönt med tanke på att det är full fart mog helgen!
(även om jag såklart ska jobba heeela långa helgen)

btw; julmusik är så underbart!!

Hej mitt vinterland !!

tomte



överlycklig eller lite rädd

Såå, idag är jag lite lugnare än igår! men det hände faktiskt en annan sak igår med, men den hamnar i den positiva kategorin :)

När jag står på jobbet o plockar i dagens naybelline leverans ringer telefonen, "välkommen till åhlens kosmetik det är josefin" (töntigt trevlig röst), o vem var där i andra änden? jooo, det var från RAWI, dom hade en lägenhet till mig o undrade om jag var intresserad, o som jag sagt innan kan jag inte riktigt besämma mig om ja vill flytta eller ej, så ja vet inte om ja ska bli överlycklig eller lite rädd. Hon berättar för mig att det handlar om de nybygda lägenheterna på prästgårdsgatan, att den varit tingad innan men att dom nu hade ångrat sig!

Prästgårdsgatan 38 för att vara exakt, åhlens ligger stationerat på Prästgårdsgatan 40, hallå? de kan ju som inte bli bättre. speciellt inte för en morgon-zombie som jag ;p

Har iaf till måndag på mig att bestämma mig, men ja vet inte .. ja är så weelig! Har alltid sagt att jag vill ha ett enskillt kök o sedan kombinerat sov- o vardagsrum, men här är de ett separat sovrum istället, men då har jag ju naturligtvis kommit på att det har sina fördelar med. Jag vet bara inte vad som väger mest?

HJÄLP MIG
!!

    

Största anledningen till att jag vill ha kombinerat sov- o vardagsrum är nog för att jag tycker det är så otroligt mysigt o skönt att kunna ligga i sängen o se på tv. nått mer argument har jag nog egentligen inte .. tror jag!

En annan sak som spelar in är ju naturligtvis hyran, som sagt så är den nybyggd, eller den är faktist nyare än så, för den är inte ens klar .. fräsh o fin, men det får man ju såklart betala för. Inte överdrivet mkt, men mer än jag hade tänkt mig kasnke ..

Du märker ju själv, jag bara weeeeeelar, mer än darin ;p haa, dör fick jag till de!

HJÄLP MIG!!

trodde jag ja

oooh, måste rentutav pusta ut innan ja börjar berätta om min gårdag.

Som vanligt är jag tröttast av de tröttaste när ja ska upp på morgonen, men jag kravlar mig iaf upp och går o bröjar göra mig klar, märker medan jag står i halvkisar i spegeln att klockan inte alls är så mkt som den brukar vara, men innan ja ens hinner jaga upp mig över detta kommer jag fram till att det är bara bra, kanske ja slipper stressa för en gångs skull. o det gör det också, ja får tom äta i lugn o ro ..
Jag tittar på klockan när jag är helt klar o ler för mig själv, såhär tidig har ja nog inte varit en endaste dag det senaste halvåret!! Glad i hågen går jag ut och sätter mig i min kära bil för att börja min förd till jobbet, lite seg i starten tyckte jag, mer än vanligt, men med lite trilskande startar pärlan iaf och börjar rulla bakåt, jag fortsätter le och sjunga ikapp till radion, men hinner minsann inte ta många toner innan hon är död, sten död. HAPP! jaja, försöker behålla lugnet även nu o tänker att den har ju fått stå en dag i regn o rusk så den behöver no bara lite peppning, trodde jag ja! sten död, dödare än en sten tom. inget händer, jag gör ett par tappra försök o ber lite försiktigt till gud .. men inget händer, GAH!
Vad gör man nu då? i vanliga fall skulle det stå minst två bilar på uppfarten som bara väntar på att rastas, men självklart inte just denna regniga onsdag. jag börjar tappa humöret, jag som var i tid för en gångs skull börjar raskt inse att jag inte alls kommer vara nå tidigare än vanligt, ringer till mamma o frågar vars startkablarna är (syrran har inte hunnit ta bilen till skolan ännu, så det skulle vara smidigt), ne inga startkablar de ligger i två av de bilarna som naturligtvis inte finns hemma!! AAAAAAH! Det är väl nånstans här jag tappar fattningen o bara skriker till alla som kommer i min väg. Försöker samla mig o ringer istället till Glenn o frågar, vad ska jag göra nu då? ta fram batteriladdaren o ladda, vilket skulle försena mig ännu mer, men det verkar vara den enda lösningen eftersom att syrran inte kan ta bussen o hon inte är redo att åka ännu + att hon ska hämta upp en kompis på vägen. Kopplar +, kopplar -, vad händer? nooothing, nada, cero .. ingenting! OM jag kokade innan, så var jag en brinnande fackla vid dethär laget .. syrran kommer ut o försöker prata med mig o säger att hon kan vara klar på 10 min, jag lyssnar knappt, men med närmare eftertanke inser jag att det inte finns något annat sätt för mig att ta mig till jobbet.
Jag slämmer igen motorhuven och går in, med bestämda steg, o sätter mig o väntar, pjuuuh!

När jag  väl var framme på jobbet, var jag faktiskt inte mer än 20 min försenad, konstigt nog, det kändes som att det skulle vara minst en timme. Men då hade jag ju iaf turen att jag just denna dag var tidigare än vanligt, synd bara att inte dagen fick fortsätta på samma raka räls som den började på : ) o jag kan ärligt säga att det tog ett par timmar på jobbet innan jag riktigt hade lugnat ner lillhjäärte, men nu skrattar jag mest åt de! hahahahaha :D

sysselsättning?

Jag kom alldeles just på en sak, som jag ska be er hjälpa mig med!

Vad gör alla egentligen medan de sitter vid datorn? Ibland kommer jag på mig själv med att jag sitter o gör just ingenting, o hur kul är det?
Visst att man kan surfa runt mellan olia siter och kolla in senaste modet, kolla mailen, kolla in de senaste uppdateringarna på
pixboxlunarstorm, gå in en vända eller två på aftonbladet för att kolla in vad som händer runtom i världen och som jag på senare tid kommit på .. blogga och kolla in andras bloggar.
Men en ritktig sysselsättning, är man ledig en dag så hinner man då gå igenom allt de där minst 5 vändor under dagens lopp, och såå kul är det ju faktiskt inte.
Förut spelade jag mkt counterstrike och dylikt, men det var då, nu då?

Jag förstår att nu tänker många av er "skaffa dig ett liv utanför datorn", och det har jag faktiskt, tro det eller ej. Men är man ledig en vardag är det faktiskt ganska skönt att göra just ingenting, med måtta.

En sak har jag kommit på att jag ska göra ett försök med, och det är photoshop. Det skulle faktiskt vara riktigt kul att vara ritkigt bra på det programmet, så vi får väl se hur jag lyckas med den uppgiften. Jag hoppas iaf! :)

Sen ska jag faktiskt göra ett försök att börja träna med, oh nu har jag sagt dett officiellt, men det är ju förståss utanför datorn ;p haha!

tack o bock

Okej, jag ska vara ärlig .. det blev ingen prommenad i fredags, men det blev en otroligt lång o skön dusch ;p och en tidig kväll .. trodde jag ja, då ringde fylletrattarna o skulle ha skjuts. Men lika glad var jag förde, om inte gladare. haha : )
Resten av helgen har bestått av ett enda ord; mys o det tackar jag för!


Sedan ser jag att klockan har passerat 00.00 och det betyder att det nu är den 5 december,
Grattis Ewa på 19-årsdagen!
Du är en levande ängel och jag vet inte vad jag skulle göra utan dig.



              





tomtar på loftet.

Julen är nu framplockad, nåja, det var väl ett par timmar sedan :) men riktigt fint blev det måste sägas!
Är ruskit nöjd över mina tomtar, dom är så fina så fina.
Minusgraderna ute har även funnit sin rätt, så nu väntar jag bara på snön, sen är julstämningen fullbordad ,.-

Kvällen har iaf till största del tillbringats framför tvn, idolfinal. O Markus, stjärnskottet från Övertårneå, tog hem vinsten. En liten sten lättade från hjärtat när beskedet kom, det är ju trotts det man suttit och hoppats på i 10 veckors tid ;p haha!

Ska fortsätta kvällen med att ta en liten prommenad (återstår att se om ja verkligen tar mig ut, men så är planerna), ta en varm skön dusch och sedan .. ja, lyssna på lite go musik eller se nått på tv, innan ja slutligen somnar in för att orka upp till jobbet imorrn.

Freak Kitchen - Breathe
Hinder - Better than me
Cascada - Everytime we touch (slow)
Cascada - Neverending dream
Rhianna - We ride
Amy Diamond - It can only get better

Jul jul, strålande jul!

Nyvaken o fullt taggad att bröja julpynta här hemma :)
Julen närmar sig faktiskt med stormsteg, och jag längtar nog mer än jag någonsin gjort innan!

Ska häva i mig nå frulle o sen börjas det ;p

GOD JUL °<:)