Adios!

Egentligen har jag inte alls tid att sitta här. Men jag tänkte att det var på sin plats att önska alla en trevlig vecka, men ha inte för kul utan mig ;D haha!

Ska bara ta o borsta tänderna osv. sen blir är det godnatt. Ska upp riktigt tidigt för att hinna göra mig iordning och sedan ha gott om tid så jag kan packa det sista i lugn o ro, o hoppas att jag inte glömmer nått viktigt :) Klockan 8.15 har jag planerat (ha, jag kan jossan ;D) att vara i Norrfjärden för att sedan med mamma dra mig vidare till Kallax.

Nu ska jag sova, och jag antar att jag kommer ha underbara drömmar :) Ta hand om er allihopa så ses vi nästa vecka!

Snart är vi tillsammans älskling


I morgon är det i morgon!

Inget sjusoveri denna helg inte. Nene! Klockan var ställd i morse, vilket inte precis hör till vanligheten på lediga söndagar. Men nu skulle jag upp för klockan 10.45 skulle jag möta upp pappa o Jessica utanför kyrkan för att medverka på dagens gudstjänst där de skulle tända ett ljus för farmor. Riktigt fint var det :) Därefter vidare till stan för att handla blommor, presenter och fika till farfar som fyller hela 85 idag, stort grattis!

När vi hade ätit upp allt fika o grattulerat farfar klart skjutsade vi hem Julia till Norrfjärden och sedan bestämmde jag o pappa oss för att vi inte orkade laga någon mat idag, så det blev sallad på Ängeln. Mums :) o nu sitter jag här, ganska nyss hemkommen och ska bara hämta andan och sedan styra kosan mot Bergsviken och Freddes föräldrar. Ska dit o umgås lite samt hämta lite saker som jag ska ta med mig till Norge. Fattar ni .. i morgon är det imorgon !!

Hoppas du haft en bra helg!


Middag hos pappa

Jag tror att jag får ta tillbaka det jag sa igår om att det inte är nå folk på stan. Idag har det varit riktigt mycket, o riktigt kul :) Dagar som denna kan jag bara älska mitt jobb! När jag kom hem från jobbet ringde pappa o frågade om jag ville komma på middag, och självklart. Så nu sitter jag här o väntar på att vi ska påbörja laxen :) Jessica är också här, det kommer nog bli en riktigt skön kväll!

Hade en riktigt trevlig kväll med tjejerna igår, o Jossan hade med sig en suupersmarrig rabarberpaj när hon kom, tack älskade du :) o tack älskade ni för en mysig kväll!

Basillusk

Äntligen fredag! Trodde aldrig att denna vecka skulle ta slut, det märks att det bara är dagar kvar till löning om man säger så. Husomhelst så jobbar jag även imorrn, men det är ändå helg :) Ska bli så skönt, kanske jag äntligen får lite saker gjorda. Känns som att tiden bara försvinner nu igen, känns som att det är så mkt jag ska hinna innan jag beger mig. Kan iofs låta töntigt när jag bara ska vara borta en vecka .. men ändå! Nåja, det ska no gå fint. Med lite plannering så :)

Det kanske är någon som undrar hur det gick med min hals? Dom sa ju till mig att jag skulle få svaret i början av denna vecka, så när dom inte hörde av sig antog jag att det inte var nått. Men då igår när jag kom hem från träningen o kollade igenom posten så hade jag iaf fått ett brev, o se på sjutton, det bor en liten basillusk i min hals :( Jag har inte inbillat mig trotts allt! Nu har jag iaf fått penicillin .. det dumma är dock att jag inte kommer kunna, eller vilja, äta detta förrens jag kommit hem från Norge, pga vissa biverkningar. Men har jag gått omkring med detta i över en månad, så klarar jag nog en vecka till :)

Nu ska jag sluta snakka gojja o vara social med Sofia som just kom genom dörren :) Snart kommer även Jossan, så det kommer bli en klockren myskväll. Let's dance är givet!

Tjejer o packning

Kalla mig knäpp om ni vill, men jag började just packa min väska :) Varför inte packa ner grejerna när det ändå är plannerat i huvudet? Tänkte att det var lika bra, så får jag ordentlig ordning på vad som ska hinna tvättas med. Däremot är det ju alltid samma visa varje gång väskan packas, det rymms knappt nått annat än kläder ;D Ska man vara borta en vecka, så har man med sig saker som räcker i minst två. Är det inte så tjejer?

Men jag ska allt spara lite plats så att jag kan ta med mig lite saker som mat tex. så att vi slipper handla så mkt där. Det är ju trotts allt mkt mkt billigare i Sverige :)

Nåja ..ska försöka släppa packningen nu, det är ju faktiskt inte ens bråttom ännu! Däremot är hög tid att sova, så vi får höras en annan dag istället :) Gonatt!

Mindre än en vecka kvar!

Det är tugnt, men livet måste gå vidare. Tankarna vandrar ofta iväg, och det tillåter jag dom. Men man måste ändå återgå till vardagen och inse verkligheten. Vill tacka alla söta människor som visar förståelse och omtanke, det hjälper mer än ni tror :)

Det finns trotts allt en ljusglimt som lyser ritkigt starkt, och som kommer allt närmre .. Om mindre än en vecka, närmare bestämmt nästa tisdag, är jag äntligen framme i Oslo hos min älskling :) Det kommer att bli underbart, o jag tror faktiskt inte att det skulle kunna komma mer lämpligt heller! Sex dagar, you, me, we, us! ♥

Vila i frid!

Jag vet inte vars, eller hur jag ska börja. Det känns bara så tomt .. Igår strax innan klockan två lämnade min kära lilla farmor oss. Det gör så ont, men jag vet att hon har det bättre nu. Jag vet inte vad mer det finns att säga, men du kommer alltid att leva kvar inom oss, lilla söta farmor. Vila i frid älskade du. Saknaden är och kommer att förbli stor!

 



Vi alla som känt Dig
och vet hur Du var
önskar så att Du
bland oss fanns kvar
Men nu när Du gått
dit vi alla ska gå
med glädje vi minns
allt det fina ändå


Grattis Ida :)

Det blir ett till inlägg ikväll. Vill absolut passa på att gratta min söta vän Ida Wiksten på hennes 22 års dag, och tacka för en supertrevlig kväll med goda vänner!

Är just hemkommen från kvällens fest, ritkigt trött är jag .. så det blir sängen direkt. Hoppas på att komma mig upp imorrn så jag kan få lite nytta gjort när jag ändå är ledig :) Gonatt o hoppas ni haft en trevlig helg!

Alla hjärtans dag




Idag är det dagen då vi runt om i världen visar mest kärlek till våra nära o kära,
alla hjärtans dag! Självl älskar jag denna dag, alla bara sprudlar av kärlek och man får chansen att berätta för en person hur mkt man tycker om denne, om o om igen. Självklart ska man alltid visa uppskattning till sina nära o kära, men .. det blir som ändå speciellt.

Hoppas att du fått chansen att visa lite extra uppskattning till någon idag, jag tror att alla har vi någon som vi kan skänka en extra tanke :)

Jag vill själv ge en stor kram till alla i min familj, för att ni är så underbara som bara ni kan vara, min älskade Fredrik som jag älskar av hela mitt hjärta, och till alla mina kära vänner .. jag är verkligen glad att jag har er vid min sida :) Jag vet att ni vet vilka ni är, så ingen nämd ingen glömd.


Fredagen den 13e!

Det är visst fredagen den trettonde idag, so what? Jag förstår inte riktigt all denna hysteri runt denna dag. Vars kommer det hela ifrån egentligen? Jag tror ärligt talat inte att denna dag är mer olycksdrabbad än någon annan dag, bara att om det skulle hända nått .. så kan man ju alltid skylla på att det var fredagen den trettonde.

Tidigare i veckan kom jag på att det kanske är dags att beställa nya linser. Fick lite halvt panik när jag kom på hur längesedan det var jag bytte senast! Det är ju faktiskt inte att leka med det där. Så efter jobbet idag gick jag in till min optiker för att få ett "linsrecept" där det står precis vilken styrka, typ av lins m.m. som jag ska ha, samt att jag bad om ett prisförslag. Till saken hör att jag köpt mina linser på internet de senaste 2 åren, så jag var nära att tappa hakan när jag fick höra att dom skulle ha i det närmaste det dubbla som jag får betala när jag köper från internet. Det känns lite småtaskigt att köpa på internet istället för att gynna dom, men man är väl inte dum heller? Så nu ska jag slänga iväg en beställning så mina små ögon slipper plågas :)

Annars då? Jo misann, fredag idag .. har just ätit middag o dök direkt efter sista tuggan ner i godispåsen som var kvar sedan förra helgen. MUMS!

Ska ta o ringa syster snart, lutar mot att det blir ett besök hos henne tillsammans med mamma ikväll. Lär bli Let's dance som vanligt på fredagar, så hörde jag nått om kladdkaka, man kan ju allti hoppas iaf ;D Hursomhelst så blir det trevligt!


Vårsol?

Med risk för att det kan låta lite tjatigt, kände ni hur underbart väder det var ute idag? Hade det bara varit ett par grader mildare hade det absolut varit förön-väder! :) Lägtar verkligen verkligen till den dag då det är dags, o jag vet att ni är med mig tjejer ;D

Besöket på vårdcentralen gick väl .. bra, antar jag. Vet inte med jag tyckte inte att jag blev så mkt klokare. Tog iaf två prover i halsen, det första visade sig att det inte var något o det andra får jag svar på till veckan. Så det enda jag egentligen vet är att jag "är lite svullen på höger sida" .. haha! Kanske ska försöka hålla mig från träning osv tills jag känner mig helt bra? Men det är ju sååå svårt när man väl kommit igång :(

Nu står middagen på spisen, sent som vanligt. Efter det ska jag vara lite effektiv o sedan blir det en ritkig soffkväll! Den teknade filmen jag tänkte se här om dagen blev aldrig av, kanske det blir ikväll istället .. den som lever får se :)


Nackdelar

Jag har kommit på den absolut största nackdelen med att bo i liten lägenhet; Det känns alltid stökigt! Behöver inte alls vara mycket saker framme för att det ska kännas som ett bombnedslag. Lite tråkigt, men samtidigt blir det ju nått som sporrar en att försöka hålla undan iaf .. I mitt fall går det sisådär. Vissa dagar låter jag det totalt förfalla, men så får jag mina ryck o stökar undan med en gång, så det jämnar ut sig :)

Nu ska jag ta o äta upp min frukost (lunch?), haha det blir så när jag är ledig, sen ska jag försöka hinna springa några ärenden innan det är dags för min inbokade tid på vårdcentralen. Håll nu tummarna att det inte är nått virus som spökar!


Hej o hå!

Denna dag har verkligen sprungit iväg! Trotts att jag öppnade så har jag inte gjort "ingenting" på hela dagen. Kan inte alla dagar vara så? Kom fullt med grejer idag, det är så kul o se alla nyheter i alla glada sommarfärger. Då känner man verkligen att värmen är på väg, även om man inte tror det när man kommer ut. Men vänta bara, det smäller bara till :)

Sitter just nu o väntar på att maten ska bli klar, ska skynda mig o äta o sedan ska jag följa mammsen på ett Aerobic pass på Korpen. Detta trots min hals som aldrig ger med sig! Nu är jag less, så imorrn har jag en tid bokad på vårdcentralen. Hoppas verkligen att det inte är nån bassilusk som jag behöver penicillin för att bli av med, det skulle ju förstöra hela veckans träning och även helgens fest .. Men så illa ska det nog inte vara :D

Nu skuttar jag vidare, vi hörs!

Melodifestivalen pt. 2

Som sagt så var det ju dags för melodifestival i lördags. Vad tycker ni? Jag är faktiskt lite besviken, men som tur är så var det ju bara en av fyra deltävlngar så jag ska nog hitta mig en favorit jag med :)

Tyckte i alla fall att Emlia var bäst i lördags, så tack o lov att hon gick vidare i alla fall. Resten .. njae, blev besviken på Alcazar, dom brukar ju ändå komma med riktiga partyhits men inte denna gång. Sedan det värsta för kvällen, enligt mig, måste vara "Snälla Snälla". Jag förstår att det finns människor som verkligen gillar denna typ av musik, men det var tyvärr inget som jag kunde ta till mig utav .. inte denna gång iaf. Nog om det, snart är det ny omgång, och det verkar som att det är ett starkt srartfält i Skellefteå på lördag.

Nu sitter jag bara här o fördriver tid, ska bara packa träningsskorna o vattenflaskan så blir det raka spåret till Korpen. Det blir ett gympa pass, har även fått med mig syster som ska följa o testa lite nu då dom har "öppet hus" :)

Bäst att skynda sig så att man hinner få en plats!

Plogbilar

Ingen kan väl ha missat att snön fullkomligt vräker ner denna vecka?! Skulle vara intressant att veta hur mkt som landat på marken de sista dagarna, måste lätt vara över 0,5 m ..

Tro inte att jag klagar för att det kommer snö, no way, jag älskar snön .. iaf ett tag till ;D Men det som är irriterande är ju att man inte tar sig fram på varken trafikbanor eller gågator! Nu vet jag kanske inget om detta, men det känns som att plogbilarna väntar med att sätta fart tills det slutat snöa .. jag förstår tanken, men det kanske inte riktigt funkar om det snöar oavbrutet i flera dagar?

Var ute o gick en sväng när jag var hemma, men det blev ingen långprommis då jag fick plumsa fram på alla smågator. Nåja,  jag antar att det bara blev desto mer träning för mina ben :) Nu ska jag ta o lägga mig, ska plugga igen öronen med en gång .. nått säger mig att plogbilarna kommer att löpa amok ute på stadens gator inatt, o de hade jag tänkt slippa ;D hihi!

(vad bitter jag låter, men lite irriterande är det ju .. iaf för stunden, imorrn är det nog över!)


Lat eller bortskämd?

Jag har det faktiskt ganska bra. Behövde inte laga mat hemma idag heller, o till råga på allt har jag veckans luncher fixade ;D Kalla mig lat eller bortskämd, jag tackar iaf min söta mamma!

Ska alldeles strax börja rulla hem, åker snålskjuts tillsammans med Jessica o Tobias :) Skönt att slippa ut på vägarna i detta oväder. Ska bli skönt att komma hem i tid, har på plan att tända ljus o sätta mig o se en film, jag tror att det blir teknat .. det går alltid hem.

Hoppas ni haft en trevlig helg, min har varit otroligt lugn o skön!

Melodifestivalen

Ikväll är det äntligen dags, melodifestivalen drar igång för i år! Detta är ytterligare en sån grej som man kommer sitta bänkad framför i x antal veckor nu framöver. Hur kan det alltid vara lika spännande? Eller är det ens spännande? Det är kanske en sån sak som man bara måste se .. Ska iaf bli intressant o se vad årets tävling har att erbjuda. Alltid är det någon som man verkligen gillar, nån som man bara skrattar åt, o sedan någon som man undrar hur dom ens kommit med .. Jag längtar iaf :)

Har just dragit på mig myskläderna o ska alldeles strax styra kosan mot Norrfjärden där mamma ska bjuda på middag och nybakade semlor. Magen kurrar redan så det kommer bli klockrent :)


 


Träning o stan

Jag tog mig upp imorse som jag hade tänkt o drog iväg på ett skönt bodypump pass :) Efteråt var det bara att dra hem o laga mat o duscha. Jossan var redan på ingång, o så snart jag var klar blev det en liten sväng på stan. Tack o lov blev det inte så mkt inhandlingar, måste verkligen försöka hålla igen .. både med tanke på Norgetrippen som jag självklart vill ha pengar till, men även eftersom att jag jobbar färre timmar nu o vet egentligen inte alls hur det kommer visa sig i lönekuvertet ..

Maten står på spisen, blir kycklingfilé med bulgur .. smaskens! Ikväll nalkas det tjejkväll, men först ska vi iväg till Öjebyn o lösviktshuset för att inhandla lite smaskigheter ;D Det blir en bra start på helgen!


Jag känner mig duktig

Idag har jag i alla fall inte legat på latsidan. Har varit ledig idag, o även om jag tog mig en redig sovmorgon (i vanlig ordning), så har jag hunnit med att tvätta fyra maskiner, diskat undan världens diskberg, städat toan, dammsugit o skurat golven. Hann även med att springa ner en sväng på stan med syrran. Allt detta innan klockan fyra då det var dags att ge sig av i snöstormen hem till Freddes mamma o pappa som än en gång bjudit hem mig på middag. Som vanligt super smaskigt o trevligt :)

Nu är det snart dags att gå o lägga sig, igen .. Imorrn blir det inte sovmorgon, iaf inte så lång som jag hade önskat, ska på Bodypump kl 11.30 .. det ser jag fram emot!

BOKAT!

Nu äntligen är min Norgeresa bokad :)  Den 23 februari åker jag äntligen ner o stannar tom den 1 mars. Har redan nu börjat plannera för allt jag ska ta med mig .. ni vet, sånt som man bara gör när man riktigt längtar till nått! 





Annars händer det inte så mkt, jobb som vanligt hela dagen. Passade på att göra om lite i butiken när rean skulle plockas ner. Det är alltid kul, blir lite nytt o fräscht .. :) Ska försöka ta mig isäng tidigt ikväll känner jag, låg just på soffan .. skulle lätt somnat om jag tillät mig själv. Nu blir de inge mer ordbajs, vi hörs en annan dag istället, tjing!

Tillbaka till verkligheten

Lördagens fest tillsammans med tjejerna var helt klockren. Hade hur kul somhelst hemma hos Jossan, med massa tjejsnack som vanligt. Sedan bar det vidare till Kalles (andra gången irad nu, det tar sig), var riktigt trevligt o ruskigt bra musik på dansgolvet. Det kan göra så hiiiimla mkt :) Tror nog att den mesta tiden spenderades där om jag ska vara ärlig .. Riktigt mysigt att dom börjat med trubadur med, me like :D

Igår var det äntligen söndag, o första lediga dagen på en vecka. Det firades självklart med en redig sovmorgon! Sedan var det bara upp o hoppa o tillbaka till verkligheten. Behövdes verkligen städas här hemma så var duktig o tog tag i det, sedan blev jag bjuden på middag hemma i Norrfjärden, mycket uppskattat kan jag lova :)

Nu är det ny vecka, och måndagen har redan gått .. känner på mig att denna vecka kommer att gå fort. Dagen har iaf bestått av jobb, träning o sedan hamnade jag självklart i soffan framför Lipstick jungle och Prison break. Snart är det läggdags och imorrn ska jag äntligen ringa till SAS för att förhoppningsvis få mina biljetter bokade. YEEEY! Vill verkligen göra det nu så jag får nått att längta till på riktigt :) Snart får jag äntligen träffa min älskling igen! ♥