Slutstation

Vad finns det egentligen att gröa en onsdagskväll som denna? Slutade tidigare än vanligt från jobbet, hann gå på stan, o nu sitter jag här .. den ständiga slutstationen :) Men egentligen ska jag inte klaga, man har de ju för bra! antar att andra puckar blir de om man snart skaffar sig ett eget litet krypin. Vissa dagar brusar det i mig an längtan av att få flytta till något eget, medan jag nästa dag kan känna att jag har det ganska bra här hemma .. min vanliga obeslutsamhet antar jag. Nåja, imorrn hade jag iaf tänkt ta mig en tur till RAWI o möjligtvis Wallstens för att kolla in utbudet för dagen, vi kan väl hålla på tummarna lite iaf? ;p

För övrigt är de klubbkväll imorrn på Åhléns, 20% på en valfri vara!! Perfekt till julklapparna vettja. tiihii!

Tjejsnack v.48

tjejsnack1

v.48 - Djur

Har du några husdjur?
Ja, ett par stycken. Hundarna Moa o Gärd, katterna Lillan o Wilma o sedan en bunt firrar ;p

♣ Vad har du haft för husdjur?
Förutom hundarna, katterna o fiskarna så har jag haft kaniner, marsvin, hamstrar o fåglar. Var nästan lite zoo-varning hemma hos oss där ett tag ;p

♣ Vad hette ditt första husdjur?
Redan innan jag föddes hade mamma o pappa en katt som hette missan. Men mitt första egna djur var kaninen Kalle.

♣ Vad har du alltid velat ha för djur?
Som de flesta småtjejer så ville jag ha en häst när jag var yngre, men fick aldrig någon, nu i efterhand är jag glad för detta o tackar mamma för att hon stod fast vid sin sak. Annars är jag nog en kattmänniska, även om man då o då får för sig att det skulle vara läckert med en pratande papegoja eller en apa :) haha!

♣ Om du fick vara ett djur i ditt nästa liv, vad skulle du då vara?
Oj, svårt! Men ett kattdjur av något slag tror jag, de är så smidiga o  mystiska på något sätt.

Helgen är över

Söndag idag, och därmed helgens sista dag. Inte för att min helg varit så "helgig", jobbat fredag lördag och även idag, men det är ändå helg. Ett ganska magiskt ord som för de flesta betyder ledighet, fest o kalas, avslappning osv. Och även om jag jobbat, så har det varit helg för mig med. Skönt :)

Och idag var/är det tillråga på allt skyltsöndag här i Piteå, hade riktigt laddat upp mig för att arbeta hårt o lite stressigt, men det blev då inget utav vardera, inte alls så mkt folk som jag hade trott och önskat. Kanke har det med vädret att göra, för hur det än är så får man ju verkligen ingen julkänsla när det är +5 grader varmt ute och regn?! hallå, det är nått som inte stämmer här. Ne nu välkomnar jag snön o minusgraderna (sålänge de håller sig måttliga) med öppna armar, det är dags nu!

Sen måste jag bara fråga, om du, precis som jag, ibland känner att det där du gjorde var så onödigt och dumt? Det kan handla om bagateller som tex; "jag skulle inte skickat det smset", "varför åt jag den sista kakan", "varför sa jag så" osv. Kanske är det för att jag är en sådan obeslutsam och analyserande människa, jag vet inte. Men det händer då allt för ofta att jag frågar mig själv dessa, och andra liknande frågor .. sånt jag ångrar att jag gjorde, men vet egentligen inte ens varför jag ångrar det. DOH!

Nu blev det på tok för komplicerat och konstigt, så jag tackar för mig!


Bra dag, dålig dag

Dagen har varit så bra .. kul på jobbet, mkt att göra och saker som väntat på hyllan en längre tid har äntligen blivit gjorda, så trotts de elva timmarna så var jag inte ett dugg less när jag klockan 19.16 stämplade ut och det var dags att gå hem : )

.. ända tills man kommer hem, sätter sig ner i lugn o ro, o tankarna kommer ifatt en, sånt orkar man bara inte med, iaf inte jag, inte just nu! Varför kan allt bara inte vara bra?
Just detta påminner mig om en låt som jag själv tycker är ganska töntig, men ack så sann när man börjar tänka efter, Orups nya "måndag fredag". Lyssna på den och du kasnke förstår lite vad jag menar.

Tjejsnack

Satt just o kikade runt på lite olika bloggar o hittade nått som verkade kul, tjejsnack.

Varje vecka uppdateras sidan med nya frågor som man kan/ska publicera på sin blogg, let's give it a try :)


tjejsnack1

v.47 - Barndom

♣ Hur såg du ut när du var liten? (Lägg gärna in foto)
Rund och go ;p





Vad var din favorit lek/leksak?
Jag lekte hemskt mkt med dockor som liten. Hade en som hette Madeleine som hängde med överallt :)

Vem var din/dina bästa kompis/kompisar?
Flyttade till byn där jag bor nu vid 4års ålder, blev då granne med tjejen som kom att bli min tvillingsjäl många år frammöver, Emelie. Vi gjorde allt tillsammans, var den ena sjuk, gick inte den andra till skolan. Tyvärr växte vi ifrån varandra under högstadiet, men träffas fortafarnde då o då o pratar om våra galenskaper :)

Berätta om nåt speciellt barndomsbus eller barndomsminne du gjorde som liten!
Tror jag måste fråga mamma om detta, återkommer med svar ;p

Hur mycket vägde du och hur lång var du när du föddes?
Jag var ca. 50 cm lång o väge strax över 3 kg.

Great tv-kväll !!

Både CSI och Prison Break på en och samma kväll, ja måndagskvällarna är verkligen min favvokväll framför dumburken :) o när jag ändå är igång med att berätta om mitt tvtittande måste jag också berätta att jag fick mig en trevlig överraskning igårkväll när jag tittade igenom tvtablån för kvällen och upptäckte att det var säsongspremiär av Invasion. SOM jag väntat, känns som en evghet sedan jag såg det sista avsnittet, i våras nån gång, men nu är det äntligen tillbaka och jag kommer sitta som klistrad framför tvn varje söndag ett antal veckor framöver!

Ne, nu är det dags att plocka undan lite i rummet innan jag kan lägga mig ner i soffan och bara försvinna in i seriernas värld :) tjiiing!

självdiciplin?

planen att jag skulle gå och lägga mig tidigt gick ju då i kras för länge sedan, här sitter jag nu, klockan är strax halv tre, och jag har fortfarande nästan inte lyft min rumpa från stolen sedan jag skrev det sista inlägget (med viss överdrift) :p men nu är det iaf dags, men man kan ju undra vars självdiciplinen finns i studer som denna?

GOOD NIGHT FOLKS : )


[ingen rubrik]

lördagkväll o här sitter jag ,.- men ja har ju mitt godis med ;p blir no att se lite tv eller möjligtvis nån film innan john blund besöker mig. var aningens seg imorse, så ska ja orka upp till morgondagens arbete så bör jag komma isäng i tid :p

För övrigt var gårkvällen väldigt trevlig o mysig på alla sätt med tjejerna :) tack hörrni, det gör vi om!


.. vad vore ensamma hemmakvällar utan musik?!




Det tar sig ..

Ja, det gör det minsann :) andra inlägget på två dagar, jag är stolt över mig själv!

Som sagt, ledig även idag .. har inte alls gjort mkt vettigt utav dagen hittils. Tog däremot den där prommenaden, på hgott o ont, det hade inte frusit på ett dugg, snarare blivit ännu slaskigare :( men trotts detta var det härligt med en prommenad, och jag kan ju faktiskt säga att jag gjort nått idag!

Annars ser jag fram emot en trevlig kväll med tjejerna hos Sofia :) blir väl att se Idol, snakka skit o äta mängder utav godis. I like it ;p

Tänkte avsluta med att presentera familjen Lundkvist/Anderssons nya familjemedlem; WILMA :)


         



 


Nytt försök

Kanske är det dags att göra ett nytt försök? alla pratar ju om dehär med blogg, jag vill ju inte vara sämre, och ... det kan väl faktiskt vara bra att ha ett ställe att samla alla sina tankar och funderingar, nåja, vissa saker får man no hålla för sig själv för sin egen och allmänhetens skull :)

Hursomhelst, ledig idag och imorrn, känns konstigt, även om det börjar höra till vardagen med mitt nuvarande scehma. Men lika bra är väl de, snart står julen framför dörren och då blir de inte mkt ledighet inte. Däremot klirr i kassan ;p

Som sagt, ledig idag ... trodde inte alls att jag skulle vara så trött när klockan ringde halv 11, men jag känner visst inte mig själv bättre än så. Snoozade ett bra tag innan jag ramlade ur sängen. Slängde i mig frulle o sen bar det av till stan, klipptid kl 13.

Nu till dagens dilemma/fråga, VARFÖR blir man, eller iaf jag aldrig riktigt nöjd när jag varit hos frissan?! visst hon är jätteduktig, noga och allt .. men jag är ändå aldrig 100% nöjd, för kort här, för tunnt här, bla bla! Får ta o ta mig själv i örat, för jag vet gott o väl att de är inte alls så farligt om ett par dagar då jag bara vant mig :) sen jossan, de växer faktiskt ut igen!

Vad hade jag mer tänkt göra på min lediga dag? jo, en prommenad skulle väl sitta fint .. röra på döfläsket lite, men den ideen fick jag avskriva i ett tidigt skede, tar man sig en titt på hur det ser ut ute så .. skulle en prommenad förmodligen resultera i en ännu värre förkyldig pga. poolar i skorna o vatten upp till knäna innan man är hemma, hoppas att det frusit på lite tills imorrn :)

annars då? joda, livet rullar på ... vissa dagar ljusare än den andra, saknar vissa saker, men gör man inget åt saken får man leva med det. life is hard!!

Tack, o förhoppningsvis, på återseende :)