Halloween

Helgen är här då vi ska hedra våra döda, med ljus och tankar. Det är så otroligt fint ute på alla kyrkogårdar, hoppas verkligen att jag åker förbi någon nu i helgen, så otroligt fridfullt o vackert!


Jag tänder ett ljus för dig ikväll mormor, hoppas att du har det bra där du är nu ♥


Det andra vi förknippar med en helg som denna är fest, spöken, häxor .. ja utklädnad i alla möjliga skepnader. Hade någonstans i mig hoppats att det skulle bli en sådan tillställning för mig med iår, men det får vänta :) Kanske lika bra, så får jag fila lite mer på min outfit :D Istället blir det personalfest i Luleå, kan bli riktigt trevligt .. o säkert mkt folk. Vi är ju några stycken när de samlat ihop alla från alla butiker. Roligt o träffa alla som man annars bara pratar med i telefon :)

Ska bli så skönt att vara ledig hela helgen, och måste säga att helgen börjat riktigt bra, har haft två av mina favvotjejer här med mig ikväll :) Mycket tjejsnack och idol, som en fredagkväll ska vara. Frågar du mig så var Alice o Kevin helt klart bäst ikväll, och jag är ledsen .. men jag kan inte riktigt med Johan, men vi är väl olika .. tydligen!

Hoppas att du får en riktigt bra helg :)

En helt vanlig torsdag, I guess

Dagen började tidigare än vanligt när jag med sega ben o trötta ögon kravlade mig utpp ur sängen, bildligt talat! Ännu tidigare morgon idag, jag vet att ni stiger upp tidigare, men personalmöte väntade iaf. Måste säga att det gick ganska bra, för de flesta av oss .. Resten lämnar jag osagt.

Sedan har det varit en riktigt bra dag faktiskt, mkt folk o många glada miner, såklart att man blir glad själv med då :)

Hann även klämma in en snabbis på stan, och hittade naturligtvis en kjol eller klänning om man så vill (bild
här), så nu har jag iaf nå nytt att ha på mig på lördag .. även om jag hade tänkt gräva fram nått gammalt i garderoben, sedär hur det kan gå ;D

Har just kommit hem från ett ordentligt bodypump pass och nu längtar jag efter att få lägga mig i sängen o blunda, tänk att det kan vara så skönt att sova :) inte konstigt att man tillbringar så många timmar på det i en livstid ..

Har ni förresten tänkt på att det snart är vinter, det kändes tydligt ute idag, o hur underbart är inte det?! Det betyder snart snö (förhoppningsvis!), och det i sin tur betyder snart jul. Kan man längta mer? Fick jag så skulle jag börja plocka fram julsakerna redan nu .. men jag ska hålla mig, iaf nån vecka till :) haha!



Mitt nya jag

Eftersom jag inte har så mkt vettigt att komma med idag, tänkte jag att jag kunde ialla fall bjussa på en bild på mitt nya jag, i mörkae version!





Jag tror att jag är ganska nöjd, men jag har inte riktigt bestämmt mig ännu .. får se hur mkt det ljusnar när jag börjar tvätta det med :)

.. Ne inget vettigt dyker upp i huvudet, ska vara lite huslig och policka undan lite i läggan innan det är dags att bänka sig i soffan framför Grey's Anatomy. Har du lite att göra, kan jag rekomendera att du gör detsamma, kanal5 21.00 :)

Avslutar med att skicka en PUSS till min finaste prins! ♥


Lite roar små :)

Sitter o filurar runt på nätet och hittade en kul liten lista, får se vad du tycker :)

1. När gick du upp idag? För tidigt, 9.15
2. Diamanter eller pärlor? Måste bli diamanter
3. Senaste filmen du såg på bio? Patrik 1,5
4. Favorit-TV- program? Här måste jag nog säga CSI
5. Vad åt du till frukost? Fil och macka, för ovanlighetens skull. Annars gröt! 
6. Vad är ditt andranamn? Karina, från mamma :)
7. Din favoritmat? Kyckling är en stor favorit
8. Vilken mat gillar du inte? Ätrsoppa bla.
9. Favoritchips? Lättsaltade
10. Vilken är din favorit-CD för tillfället? Gillar Jordin Sparks
11. Vilken bil kör du? Mazda
12. Favoritmacka? Hum .. kan inte välja ;D
13. Vilka mänskliga karaktärsdrag kan du inte stå ut med? que?
14. Vilka är dina favoritkläder? Jeans o en fin top, eller tunika :)
15. Om du fick åka vart du ville på semester? Som alla andra, Thailand! Men även Amerika
16. Favoritklädmärke? Ingen speciellt
17. Var vill du dra dig tillbaka? Hemma
18. Favorittid på dagen? Kväll/Natt, är en riktig kvälls/natt människa :) 
19. Var är du född? Piteå i mitt hjärta
20. Vilken är din favoritsport att se på? Hockey
21. Coca Cola eller Pepsi? Coca-Cola
22. Fotboll eller ishockey? Spela eller se?
23. Är du en morronmänniska eller nattuggla? Som sagt ..
24. Pedikyr eller manikyr? Manikyr
25. Några spännande nyheter att berätta för oss? Blev brunett idag ..
26. Vad ville du bli när du var liten? Delfinskötare, fanns delfiner överallt i mitt lilla flickrum :)
27. Bästa barndomsminnet? Svårt att välja
28. Varit i Afrika? Nope
29. Nånsin rullat in någon i toapapper? Haha, faktiskt .. på souterna i en tävling!
30. Varit med om en bilolycka? Ja, men ingen allvarlig .. tack o lov!
31. Favoritdag i veckan? Lördag
32. Favoritrestaurant? Går sällan ..
33. Favoritblommor? Tulpaner
34. Favorit-snabbmatsrestaurant? Sunes
35. Äger du en cykel? Jeppsi
36
. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort? Fy för krediter!
37. Läggdags? För sent, alltid för sent .. kolla bara nu!
38. Vad lyssnar du till just nu? Scrubs på tv
39. Favorit färg? Svart, grå, blå, röd, rosa
40. Hur många tatueringar har du? Snart en .. kanske :)

Lite tidsfördriv om inte annat, nu är det GOD NATT!

En aning mörkare

Ja mina kära vänner, nu var det gjort. Jag är härmed inget ljushuvud längre, iaf inte då det hänger på hårfärg. Tog mod till mig och gjorde mig mörk, eller mörkare iaf. Egentligen ville Carro gå ytterligare en nyans mörkare, men där fegade jag ur .. tror dock att det kan ha varit smart, får nog stor chock när jag ser mig i spegeln nu. Men man vet aldrig vad som komma skall, hipps vipps blir det den mörkare nyansen efter nästa besök ..

Resten av dagen har jag i princip spenderat på stan, och jag tror att jag lyckades uträtta de flesta av mina ärenden iaf, känns skönt :) När jag väl pallrade mig hem, med ordentligt kurrande mage, var jag lite huslig och ställde mig och gjorde hemmagjord pizza alá Josefin. Mums!

Nu har jag just kommit hem från en ordentlig prommis och välbehövlig pratstund med min käraste Josefin (inte mig själv, hihi). Såhär i efterhand är jag mer än glad att jag valde prommis före afropowerdance, kan det kanske bero på sällskapet? :D

Måndag

Måndag kommer alltid att förbli måndag. Men just denna måndag var inte så seg, kan vara för att jag ändå jobbat hela helgen. Kanske blir segare på onsdag eftersom jag är ledig imorrn, wiiieho! Men ska faktiskt inte vara så ledig, imorgon har jag äntligen min tid hos frissan, hoppas att inte allt mitt hår försvinner .. och sedan till det stora, hur mkt kommer jag egentkligen våga färga håret? Den som lever får se ..
Efter frissan ska jag iaf springa på stan, har en hel lista här framför mig med saker jag måste hinna med .. som av någon anledning har skjutits upp. Måste bland annat köpa nya träningsskor, blir väl påminnd om det varje gång jag drar på mig mina nuvarande. Sedan ska jag äntligen o hämta ut mitt armband som jag fick av min kära mamma när jag fyllde år :)

Nu ska jag äntligen krypa ner i soffan o se på tv ända tills det är dags att gå och lägga sig, oh så skönt!

Inatt ska vi ses, i mina drömmar! ♥


Helgen som var

Nu var helgen över för denna gång, har hunnit med ovanligt mkt måste jag nästan säga. I fredags var det som sagt modeshow och mys med tjejerna. Lördag så var det jobb som gällde, helhelg i helgen, sedan direkt vidare till min underbara svärmor och .. vad blir hon, svägerska? :) Freddes syster Camilla iaf som var hemma över helgen, åt suveräm middag o hade lite tjejsnack. Så underbart att umgås med dem även om Fredde är borta, o vi har bestämmt att det ska bli fler träffaf :) Kul!

Vidare därifrån for jag till Jossan som var hundvakt, till världens sötaste Bamse :) En av de sötaste varelser jag någonsin skådat. Svårt att släppa ögonen från honom kan jag lova. När det var sovdags för det lilla livet bestämde jag o Jossan oss för att vi skulle se första Arn filmen, hon hade redan sett tvåan o jag har lovat att se den med pappa så det var perfekt! Och jag måste säga, över all förväntan!! Vilken bra film! :) Så nu pappsen ska vi boka in en filmkväll tillsammans. 

Idag efter jobbet drog jag direkt vidare till Norrfjärden för att umgås med dom där hemma. Åt middag, bytte däck på bilen och passade även på att ta en uppfriskande promenad. Riktigt härligt efter en hel helg med jobb :)

Nyss hemkommen och hög tid att skutta in i duschen och sedan bums isäng för att orka upp imorgon bitti, börjar tidigt .. eller okej, 9, men jag är verkligen inte någon morgonmänniska så det brukar vara tungt.

Jag säger god natt och på återseende :)

Storstädning o modeshow

Då börjar även denna dag lida mot sitt slut. Har varit ganska fullproppat schema idag, steg upp o skyndade iväg för att göra ett ärende åt syster, hem o börja storstädningen .. och så härligt det är att få så fint efteråt :) o har man bara tiden så kan jag inte alls påstå att jag tycker att det är speciellt jobbigt eller tråkigt.
Lagade maten samtidigt och sedan var det bara rusa ner till tjejerna som stod o väntade på att vi skulle vidare till modeshowen på Nolia. Riktigt trevligt var det och många spektakulära skapelser, syftar framförallt på håruppsättningarna. Att dom ens orkar hålla dom uppe med huvudet!

Imorgon är det jobb som gäller, o gallerian anordnar "rosa lörgag" så jag hoppas på mkt folk, då går dessutom tiden fort :) Senare får vi se vad som händer .. hoppas att nått kan dyka upp. Allt är som lättare om man slipper vara ensammen eller har saker att göra ..


Nu har han farit ..

Faktiskt, det är sant. I söndags eftermiddag lämnade min prins staden i en gammal opel o påbörjade sin Norgevistelse.
Blev en jobbig dag med många tårar .. Men som han sa; "Nu när jag far, så kommer jag ju hem snart!", och det är ju faktiskt sant. Kan meddela att nedräkningen börjat, även om vi inte vet exakt när hemresan äger rum. Får hoppas att han hittar hem iaf en sväng under tiden, sedan har vi plannerat att jag ska åka ner också, mest troligt efter jul o nyår nån gång. Jag längtar redan :)

Fick idag se lite bilder från lägenheten, hoppas att ni trivs pojkar!

För övrigt .. så bokade jag idag äntligen tid för ett besök hos frissan, börjar verkligen vara dags. Och ska jag våga tona ner håret till det lite mörkare?! Det återstår att se, men det är iaf så planen ser ut :) Kan bli spännande ..

Nu ska jag ta o göra mig klar för natten o sedan sova, i min alldeles för stora säng .. och imorrn, då är jag ledig! yey :)




 Saknar dig min fina prins! ♥