Då var det över.

Lika fort som det kom, så var det över igen. Men det är ju så, all stress o jäkt och sedan bara poff är det borta. Iofärsig är väl det en del av tjusningen med det hela, men det är som ändå lite vemodigt. Granen står nu där utan sina klappar o gapar, det ser som tomt ut, men man har ju fått flera underbara dagar ut av det hela.

Frågar du mig så har denna jul varit helt underbar! Tisdagen hos pappa var supermysig, o hemma i norrfjärden fortsatte det i samma stil ända tills igårkväll :) Är supernöjd med allting, klapparna, maten och sist men absolut inte minst .. sällskapet!

Idag är det annandagjul, och för alla butiksanställda betyder det tidig morgon och fullt upp. Idag var inget undantag, kl 7.00 befann jag mig pigg o glad (?!) på jobbet för att börja dra fram rean. Hann ganska precis klart tills portarna på Gallerian slogs upp o folket rusade in, sedan var det inte en lugn stund .. har nog aldrig varit med om 8 timmar som gått så fort som idag :) haha, det gillar jag!

Efter jobbet sprang jag själv en snabbis på redan innan jag traskade hemmåt för att ta reda på oredan som jag lämnade i tisdags, inge vidare kul att komma hem till, men nu är det bortblåst iaf :) Har även hunnit med att tvätta, så nu har jag inga måsten i helgen .. förutom jobbet, o det kan ju vara bra. Däremot känns det inte alls som fredan idag, känns inte som nån match att jobba i helgen .. känns ju som det är måndag idag ju ;D

Ne, nu ska ja ta en dusch innan jag kojjsar för ikväll.
Hoppas du hade en lika bra jul som mig, o att tomten var snäll med dig :)

  
Jessica, Mamma, Jag o Julia på julafton :)


G O D J U L

Nu är julen äntligen här, och då har jag minsann bättre saker för mig än att sitta här o uppdatera. Ändå ingen som läser ;p

Igår hade vi julafton hos pappa, superdupermysigt. Åt god mat, såg film och delade ut julklappar. Alla blev nöjda o glada :) För att få mer tid med pappsen bestämde jag även mig för att sova där, och sedan imorse kokade vi risgrynsgröt o åt julfrukost innan vi for vidare o hämtade upp farfar för att sedan fara o hälsa på farmor. Man måste ju hinna med hela släkten när det är jul :)

Nu sitter jag i Norrfjärden och det är dags för julafton nummer två. Självklart har vi avklarat kalle på tv, sett ensammen hemma och fikat massa fika, vilket resulterat i att vi inte alls varit hungriga och inte har ätit julmiddag ännu, haha. Men det gör inte så mkt, Glenn jobbar till tio så vi ska ändå vänta med alla klappar o dylikt tills dess. Så varför jäkta :)

Ne, inge mer dumburk idag. Men jag bjuder på en bild från igår. Och GOD JUL på er alla ° < : )



Jessica, Julia, Pappa, Jag


Lillajulafton

Det gick sisådär med mitt julklappssökande idag. Köpte en grej, men det känns inte riktigt 100%. Får se om jag lyckas få någon snilleblixt, annars får det duga, och det gör det säkert. Bara det att man vill ju att det ska vara perfekt :)

Efter stadsbesöket var det bara sätta igång med middagen så att jag skulle hinna på Korpen itid :) Efter träningen, som dessutom bjöd på en helt ny release, var det full fart i duschen för att sedan möta upp med tjejerna hos Sofia där det nalkades lillajulafton enligt tradition. Vi har en liten lek, eller ett spel som vi spelar. Varje person köper med sig två klappar för en liten peng sen spelar man om dem :) Ganska kul faktiskt, och det blir ritkigt spännande när man misstänker att tiden börjar rinna ut ..

Kvällen börjar lida mot sitt slut, och jag har just renbäddat i sängen. Ska bli underbart skönt att lägga sig o sova o bara försvinna in i drömmarnas värld. Sover alltid som bäst då det är riktigt nybäddat :) Kan vara bra eftersom att det blir långdag imorrn då stan har julklappsöppet till kl 21.00. Bra tips för dig som inte handlat alla klappar ännu o har ont om tid!

Först .. en macka o kanske ett eller två Sex and the city avsnitt (det är så bra)!!

Fjärde advent

"Julen nalkas i advent och vårt fjärde ljus blir tänt"





Idag är det fjärde advent och också dan före dan före dan före dopparedan. Är så myisgt när man får börja nedräkningen på det sättet.

Har just hängt ut sängen på vädring och nu ska jag äta mig en efterlängtad frukost innan jag måste ner en vända på stan för att försöka fixa med det sista klapparna :) Wish me good luck.

Glad fjärde advent på er!

Helgplaner

Helgen har just börjat, o snart är den slut. Det är dessutom bara 4 dagar kvar till julafton, det närmar sig med stormsteg :)

Är just hemkommen från en väldigt efterlängtad tjejmiddag med de bästa tjejerna, Ewa har även kommit hem för julen så vi var alla samlade :) Kändes otroligt bra att få en uppdatering om vad som händer, speciellt i de södra delarna av vårt land där hon befinner sig. Det blev tacos till middag och efter det massa gitt tilltugg. Kan säga att jag är allt annat än hungrig, tror inte magen tyckte om alla godsaker lika mkt som jag gjorde ;p

Igår hade jag nästintill en heldag med lillalillasyster, hon gick på stan, men tyckte att hon mest tillbringade tid på jobbet i väntan på att jag skulle sluta :) Men det är alltid trevligt med besök. När jag äntligen slutade hade även jag lite ärenden på stan, sedan gick vi o handlade det sista för middagen och lagade sen (jag lagade medan hon satt vid datorn, tack för hjälpen sis ;p) riktigt god fajitas med pitabröd. Kvällen fortsatte med att vi for o handlade julmat med pappa som vi ska ha på uppesittarkvällen med han, sen kom andra lillasyster förbi en sväng o i slutet tog jag o Julia några matcher i guitarhero. Attans att du skulle vinna ;p Men passa dig, snart är jag flink även på den blåe. HAH!

Klockan är mycket och jag ska rusa isäng så jag orkar upp o hinner med allt som står på planneringen imorrn, misstänker ändå att det kommer falla bort endel saker om jag känner mig själv rätt .. nåja, det gäller att prioritera :)

GONATT!

♥ Jag saknar dig min prins.
Always on my mind!


 


Julklappar

Jag har kommit på att jag har ritkigt dålig fantasi vad gäller att komma på rubriker på inlägg, tur att det inte är det som är vikten i det hela :)

Hur tjatigt det än låter så har även denna dag passerat i racerfart. Har hunnit jobba, handla och sedan när jag kom hem vet jag inte vad som hände. Men här sitter jag iallafall, borde gå o lägga mig i denna sekund .. men de får bli i nästa ;p

Slog just in ännu ett paket och stoppade under granen, tycker att det är så mysigt att sitta o titta på alla klappar som ligger där o bara väntar :) Börjar vara rätt fullt under min gran, och så vipps efter julafton så är det bara tomt, men då får man hoppas att dom gjort någon glad istället.




Endel av samlingen. Vilket är till dig? :)

Pust & Frust

Ohejbara, vad dagarna går. Men som jag sa tidigare, jag är en busy woman ;p

En liten uppdatering då. Hade en superduper kväll tillsammans med de bästaste tjejerna, verkligen super kul :) Blev förfest hos Sofia med mycket tjejsnack om det ena och det andra, blandat med lite "lips", det var ritkigt riktigt kul. Synd att det var lite låtar, men för en kväll var det absolut nog :) Avrundade kvällen med utgång på Pentryt och sedan mat på Sunes, som vanligt ;p

Söndag morgon sov jag såklart ut, tror klockan var efter ett när jag slog upp ögonen. Men det var ju söndag, och dagen efyer till råga på allt, då tycker jag att det är tillåtet :) Syrran hörde av sig direkt så jag skyndade mig upp och sedan tillbringade vi ett par timmar på stan, dessa julklappar. Drog sedan vidare till Norrfjärden där det nalkades mat, det tackar vi för :) Passade även på att ta en prommis (mkt mysigare att vara ute o gå på "landet" än hemma i stan), och tog självklart tillfället i akt att fara o natta Busen.

Ni ser tiden springer bara iväg, nu är det redan tisdag .. imorgon är det en vecka kvar till självaste julafton. Hur konstigt känns inte det? Jag är däremot ganska lugn, har bara en o en halv julklapp kvar att fixa, så det borde väl inte vara såå svårt om man har en vecka på sig?

Ikväll har jag enbart sysslat med sånt som jag verkligen var tvungen att göra, saker som skjutits upp dag på dag, men nu var det dags. Förstår du vad jag pratar om? Självklart! Disk, städ o plock .. som vanligt. Det tar aldrig slut. Men nu ser det någorlunda ut här hemma, och julmyset är tillbaka :) Det enda som återstår är en bit mat framför ett par Sex and the city avsnitt, sen avrundar jag! På återseende :D

(Du gör det bra om du orkar läsa allt det här..)

Sankta lucia

"Natten går tunga fjät runt gård och stuva kring jord som sol'n förlät skuggorna ruva .." Idag är det lucia, och jag trodde inte att jag skulle fåse ett endaste luciatåg iår, men så sprang jag på dem i småstaden när jag var på stan :) Vilken tur jag hade. Det är väl ett tecken på att julen närmar sig om nått?

Egentligen borde jag inte sitta här, borde vara i full gång med kvällens förberedelser, men snart så .. och jag har faktiskt börjat lite smått. Har lite hår på färgning, håll tummarna för att det blir bra! Bäst jag går o kollar hur det ser ut, tjing!


Glögg & Idol

Måste ju börja detta inlägg med ett stort GRATTIS till allas våran KEVIN som tog hem segern i idolfinalen ikväll :) Helt rätt. Vilket charmtrolloch energiknippe den killen är, hoppas att det kommer att gå bra för han.

Såg finalen med mina tjejer. Jossan kom hit först, o vi började baka saffranskaka. Historien om hur det gick till orkar jag inte dra, men kan säga så pass mkt som att vi fick oss ett o annat gott skratt, men då har jag aldrig påstått att jag är en stjärna i köket heller ;p Tilläggas bör att den iallafall smakade väldigt bra.

När Sofia sedan kom så satte vi oss ned i soffan och hade riktigt julmys med den nybakade kakan, glögg, pepparkakor, knäck och självklart godis :) Hann även plannera lite inför morgondagen då det nalkas fest med sång o allt möjligt. Ser fram emot en riktig tjejkväll.




          
Lite bilder från kvällens julmys :)


 


L O V E

Jag måste ju bara visa er vad jag fick av min underbara älskling igår ..





Det kan tänkas att det är den vackraste bukett jag någonsin skådat.
Den gnistrar sådär underbart mysigt och bara skriker ut kärlek.

All min kärlek till dig min prins. Jag älskar dig ♥


Busy woman

Är man inte en upptagen kvinna så säg? Egentligen vet jag inte vad det är som tar upp min tid, men jag verkar ialla fall inte hinna med allt som bordes. Men jag antar att jag får vara nöjd när jag hinner med sånt som känns kul o bra iaf :)

Igårkväll efter jobbet blev jag bjuden på middag av Freddes mamma o pappa, världens bästa svärföräldrar. Blir så glad när det känns så naturligt att vara där även när inte Fredde är hemma. Hade en ritkigt trevlig kväll :) 

Måste kanske erkänna att även dom skämmer bort mig, inte bara mina egna föräldrar som gör det, för jag blev bjuden på middag där även idag. Kent hade gjort palt och skulle vara ensammen hemma så han tyckte att jag skulle komma o hjälpa han äta upp den. Och tjaa, vad gör man inte ;p

Annars passerar som sagt dagarna i ljusets hastighet, mkt som ska fixas nu de sista lediga dagarna innan jul. Har flera klappar liggandes här som bara väntar på att bli inslagna :)

Har just kommit hem från Korpen, så nu ska jag ta o skutta in i duschen, göra mig lite mat, och sedan sova :) Det är öppning imorrn .. urk. Men det betyder också att jag slutar tidigare, och då är det helg fortare .. wiiihooo!

Ledig tisdag

Hade en supertrevlig kväll igår med tjejerna från jobbet. Tusen tack för en kanonkväll, o tack Elina för det goda fikat :) Det blev glögg o julfika, och naturligtvis en hel massa skitsnack, precis som vilken tjejkväll somhelst alltså. Det gör vi om, gärna snart :) Bjuder på lite bilder från kvällen:

       
Carro, Susanne o Elinas fina julbord :)

 
     
Emma o Elina, Susanne o Carro, Petra o Emma


Idag har jag varit ledig, har min skönvecka i veckan, och jag klagar inte :) Jobbar endast måndag, onsdag, torsdag o fredag. Hur lyxigt är inte det? Speciellt nu inför julen o allt. Har ialla fall försökt ta tillvara på dagen på bästa möjliga sätt :) 

Började med att jag steg upp tidigare än jag brukar när jag är ledig, tog det lilla lugna o åt en stadig frukost innan jag begav mig till Korpen för ett lunchpass styrkemix, helt kanon :) Hade glömmt hur underbart det var att träna på förmiddagarna. Man tar sig upp i tid, o när man är klar har man hela dagen o kvällen framför sig .. hur mkt tid somhelst ju! 

Fortsatte iaf dagen med att göra lunch och begav mig sedan till stan för att uträtta lite ärenden, mötte även upp pappa och hjälpte han med lite julklappsköp :) Fortsatte sedan hem till mig då jag bjöd på middag, och sedan fortsatte kvällen med fixotrix hemma hos han tills jag bestämde mig att det var dags att prommenera hem i kylan :)

Nu är det dags att göra sig klar för kvällen o sen bums isäng. GodNatt :)

P M S . .

.. Alltså inte jag. Men min dator! Jag har länge funderat vad det är den lider av, och nu slog det mig .. den har pms. Däremot verkar det vara så att en dators cyckel fungerar lite annorlunda än en människas, den kommer ca. en gång i kvartalet eller något sådant.

Hur jag har kommit fram till detta? Jo, som mina närmaste vet så blir jag knäpp på min dator emellan åt och det för att den hipps vipps bara stänger av sig, kan vara närsomhelst, så bara dör den *POFF*. Det kan även hända att den istället hänger sig .. och det enda som funkar vid dessa tillfällen är att bryta strömmen. Kan du kasnke förstå att det är liiiite irriterande? Ne, en ny dator .. det står på min önskelista från o med idag (däremot är inte chansen så stor att jag får en, men ändå).

Sköna söndag

Söndagar kan vara veckans skönaste dag. Varesig den består av jobb eller inte :) Sedan jag kom hem från jobbet har jag lagat middag, slappat i soffan, tagit en prommis i kylan, gjort en välbehövlig hårinpackning o tagit en skön dusch. Nu sitter jag här o vrider huvudet från datorn till tvn o tillbaka till datorn :) Borde försöka komma mig isäng, så snart är det läggdags!

Det är även andra advent idag, tiden verkligen springer iväg .. Bara drygt två veckor kvar till jul! Har du fixxat med alla julbestyr? Själv känner jag att jag har ganska bra koll på läget, så jag hoppas att jag slipper julstressen iår :)

Sitter även och försöker knåpa ihop en egen önskelista, men det går inget vidare. Varför ska det vara så svårt att komma på allt som man behöver o vill ha? Lär ju knappast vara så att jag har allt .. Nåja, får sätta mig med djupa veck i pannan :D

Ne nu ska jag se tv innan jag skuttar isäng, tjiiing!

Julklappar

Gårdagens ledighet var minst lika givande som torsdagens. Sov ut även igår, ett måste när man är ledig ju. Sedan var det bara stiga upp och börja göra sig iordning för jag visste att Jessica skulle dyka upp närsomhelst. Vi skulle nämligen ut på stan o leta efter julklappar :) Däremot är jag ju inte stressad när jag vet att jag har tid på mig, så hon fick allt vänta ett tag .. Vidare drog vi ut på stan och gjorde lite små julklappsinköp, medan vi väntade på att Julia skulle komma in till stan och göra oss sällskap :)

Hade en riktigt mysig kväll tillsammans med mina småsystrar, ni är guld :) Fixade det mesta julklapparna, så nu är det snart klart, forftarande bara några små detaljer kvar. Blir du nyfiken? ;p

Ledigheten är slut o idag var det återigen dags för jobb. Märks att julen närmar sig, blir mer o mer folk som springer omkring på stan. När jag kom hem var det hög tid att börja med maten, en kurrande mage väntade otåligt ..

.. Nu är den däremot mätt o belåten så jag ska bara plocka undan här hemma sedan dra mig vidare till pappa och pynta fram sakerna som jag köpte till honom i torsdags :) Sedan blir det förmodligen att se någon film innan jag drar mig hemmåt o förbereder mig för morgondagens jobb :D

Fortsatt trevlig helg!

Knäckebak o tomtejakt

Undrar ni hur det gick med knäcken? Man kan väl säga som så, tredje gången gillt. haha :) Först skulle jag göra ett par utan mandel (ifall man får besök av någon som inte tål) och den blev lite väl mjuk, typ hej tuggummi, men smakar ju mumma ändå så dom går ner, efteråt blev de dem med mandel i som då fått stå på spisen nån minut längre, och därför var lite hårdare .. men fortfarande lite väl mjuka, o ändå gillar jag dom mjuka!

Sedan bestämde jag mig för att göra upp den sista grädden, dvs en halv sats till .. och den mina vänner, den blev riktigt bra :) Så nu har jag då knäck så jag klarar mig ett tag frammöver.



När jag var klar med bakandet var det dags att dra sig ut på tomtejakt :) Som jag berättade innan, så var jag och pyntade hos pappa i söndags, dessvärre hade han inte så mkt saker som satte fart på julstämningen. Så nu har jag varit ute på stan och köpt tomtar, gardiner, dukar, blommor, ljusfat .. ja allt sånt som man kan behöva för att skapa lite julstämning :)

Nu står maten på spisen, blir lax o potatis idag. Sedan blir det att låta maten finna sig till rätta och därefter bär det av till Korpen för ett Bodypump pass. Känns som att jag fått ut lite av min lediga dag, hoppas på det imorrn med :)

Drömmarnas värld

När jag vaknade imorse ville jag bara somna om, ville tillbaka till de underbara drömmarna där vi var tillsammans.
Jag ville inte sluta krama och pussa dig..




Snart har halva tiden gått, tack o lov att tiden går så fort.
Nu är det även klart att du inte kommer hem till jul, bäst att jag vänjer mig med tanken,
 men det kommer helt enkelt inte bli samma julkänsla som innan, nått som saknas lixom.



Nu ska jag försöka skingra tankarna och återgå till mitt knäckebak :)
Önska mig lycka till!


Ny vecka, nya tag

När jag igår äntligen satte mig ner och skulle knappra ihop några rader om helgens händeleser, så går det självklart inte att uppdatera .. och nu är allt borta. Så det får bli en snabb uppdatering :) haha!

I söndags var det alltså skyltsöndag, pappa fick som jag misstänkte ringa och väcka mig, men det dröjde inte så länge innan jag var upp o iväg :) Blev att strosa omkring o titta på julklappar, söndagsfika, vidare hem till pappa där jag passade på att julpynta lite åt han, middag på Thaigarden och slutligen följde han med mig att natta Busen :) En riktig far o dotterdag, dom uppskattas!

Efter besöket hos busen skjutsade pappa hem mig till Norrfjärden, där det bara var för mig att hoppa in i nästa bil för att styra kosan mot Luleå och Kallax där jag skulle hämta upp mamma o Julia med sällskap. Pga. att planet var försenat fick jag sitta i bilen i ganska precis en timma innan dom landade. Tur att jag är så nyfiken som jag är, fanns ju många människor att titta på ;D hahaha!

Nu är det ny vecka, och nya tag som väntar. Tisdag idag. Det gick fort på jobbet, hade en plannerad omhängning och Susanne o Elin var redan i full gång när jag anlände :) Alltid trevligt med sådana dagar, tiden går så fort. Imorgon är det onsdag och det betyder sista dagen innan två dagars ledighet .. wiiiho!

Nu sängen, öppning imorrn!