Tagga upp!

Ikväll är det fest mina vänner! Jag har just gjort mig klar o ska bara packa ihop nödvändigheter så ska jag börja traska mot Jossan där kvällens förfest äger rum. Ser verkligen fram emot en helkväll med mina bästa tjejer :) Så kul vi ska ha, kom igen nu TAGGA UPP! ;D

Bäst jag skyndar mig, så dom slipper vänta ännu mer .. att jag alltid ska vara så seg. Tur att dom känner mig, haha!


Äntligen helg

Nu är det äntligen helg, igen! Inte för att jag klagar, men tiden går verkligen fort .. ibland skrämmande fort. Hursomhelst så har dagen varit bra, mycket folk på jobbet o då går allt så mkt lättare .. och fortare såklart ;D

Ni vet träningsvärken jag pratade om igår, som jag längtade efter, den kom .. ordentligt. Så nu längtar jag inte efter den mer, nu vill jag bara att den ska bort bort. Iochförsig så känns det ju skönt att känna att det gjort någon verkan :) Kan däremot bli intressant att se vad mina ben tycker om att trippa omkring i klackar imorrn då det nalkas fest, haha! Men det ska nog gå bra.

Har just ätit middag, ska bara vila magen ett litet tag sedan bär det av till Sofia där det ska bli till att nöd-färga hennes hår, men självklart ska vi även se Let's dance. Har ingen koll på vad det är för danser idag, men som vanligt håller jag alla mina tummar för Laila Bagge. Vem jag tycker ska åka ut? Carl-Jan, självklart. Tycker att han är en lite små-äcklig gubbe, huvva!

Trevlig helg :)


Ha begär!

Precis som jag trodde så blev jag mycket piggare såfort jag kom in i Korpens lokaler, och passet var precis lika härligt som jag hade föreställt mig :) Ser nästan fram emot träningsvärken imorgon, haha!

För ett par dagar sedan började jag fantisera om några skor, sedan dess har jag bara kommit på mer o mer fördelar med just en sådan modell. Då gällde det bara att hitta den perfekta, o det tror jag att jag har gjort .. Men den går inte att få tag på, iaf inte i min storlek, hur mkt jag än sitter o klickar mig fram på olika sidor :( buuh! Men men, ännu är inte våren här så skulle inte just den dyka upp, så kasnke jag hittar någon liknande iaf!

Se, nu är klockan redan elva (vars försvinner tiden?). Nu ska jag huvudstupa i säng, Go'natt!


Kolla in skönheterna ;D

 

Trött

Gosch, jag är så trött att jag knappt orkar hålla upp ögonen. Jag kunde bara inte slita mig från filmen igår kväll så kom mig isäng på tok försent. Får hoppas att jag lyckas bättre ikväll :)

Nu ska jag iaf iväg till Korpen på ett härligt Bodypump pass, det lär nog pigga upp mig skulle jag tro. Vi hörs!

En dans på rosor?

Bodyjamen ikväll var ritkigt spännande. En hel del nya rörelser, det kommer nog att ta ett par ggr innan min kropp riktigt hänger med men jag ska ge det en ordentlig chans. Kan bli riktigt kul när man lär sig vara cool o vicka på höfterna ordentligt ;D

Märkte just att Into the blue just börjat på sexan, har sett den förr o har det för att den är bra. I huvudrollerna hittar vi både Jessica Alba och Paul Walker, bara en sån sak! Så har du lite att göra så är det mitt tips för ikväll :)

Ska slå mig ner i soffan så jag hinner se lite innan det är läggdags. Blir ett samtal till min prins ikväll också. Känns så lyxigt när jag får prata med han, går inte att ringa varje dag då det kostar ganska mkt tyvärr .. men det gör det hela ännu mer speciellt då det väl blir av :)


Miss you honeypie!

Uteaktiviteter

Attans rackarns! Kom just på att jag skulle gå in på sas.se för att kolla priset för min Norge-resa om jag flyttade hemresan ett par dagar, och vad får jag se? Naturligtvis har de höjt priserna! Men det är fortfarande lätt värt det :) Bara jag får tummen ur o bokar nån gång innan de trissas upp ännu mer .. Kanske får jag det gjort i veckan.

Jag har också kommit på två saker som jag verkligen vill hinna göra innan vintern är slut, utöver påsken som är självklar! Det första jag vill göra är att ta mig till en slalombacke o åååka. Det är sjukt många år sedan jag stod på ett par slalomskidor, och det skulle vara såå kul :) Dock återstår det ju att se om jag fortfarande behärskar det, men det blir ett senare problem.

Det andra jag verkligen vill göra är att gå fårön runt. Jag ser framför mig en solig vinterdag, kanske ett par minusgrader, en liten matsäck med mackor, varm choklad och lite frukt. Kan inte förstå att jag aldrig gjort det innan, men bättre sent än aldrig. Är du med mig? :)


        

Härliga vintertider! Bilderna är från Januari förra året i Auktsjaur :) 



Äntligen

Det kändes verkligen konstigt att ha så mkt tid på sig i morse, o mer eller mindre bara gå o vänta på att få fara till jobbet. Det är verkligen inte likt mig, fröken sista minuten ;p Men idag var det dags för det nya schemat att träda in .. även om det är väldigt skönt med lite extra tid på mornarna/kvällarna så känns det inte riktigt bra, kanske för att man inser att det lär göra vissa förändringar i lönekuveret! Men förhoppningsvis är det bara för en period, så kasnke lika bra att njuta medan det varar :)

Stod länge o weelade om jag hade ont i halsen eller inte, beslutade mig för inte och sprang direkt från jobbet ner till Korpen för ett gympa pass. Sååå skönt måste jag få säga :) Hoppas nu att jag är fit for fight o kan genomföra veckans plannerade träningar. Hade bland annat tänkt prova på Bodyjam tillsammans med Jossan på onsdag, det kan bli intressant :) Så håll tummarna!

Klockan har redan passerat tolv och jag ska nog börja dra mig mot sängen så smått. Börjar iofs ett imorgon också, så jag kanske hinner med ett eller annat sex and the city avsnitt innan det är dags. God natt!

Helt klart godkänd




Hemma igen från bion, och filmen var mkt bra. Helt klart sevärd! En såndär film som man blir rörd av och som verkligen talar till en .. mm, se den :) Det känns nästan som en sån film som man nån gång måste se, som pappa sa lite utav en kultfilm.

Nu är det snart läggdags. Har morgondagens lunch på spisen, korvstroganoff o ris ska det bli, exklusivt va? ;p Eftersom att vi har fått dra ner timmarna lite på jobbet så har jag beslutat mig för att försöka att inte gå hem på lunch som jag brukar, utan istället ha med mig och äta på jobbet .. och på så sätt spara in lite extra tid :) Får väl se hur länge det håller .. Det är ju faktiskt riktigt skönt att få gå hem under lunchen, bara sitta i lugn o ro, äta lyssna på radio o läsa dagens post. Men jag har iaf varit duktig och försökt plannera veckans luncher så en vecka ska jag nog klara iaf ;D haha!


Australia

Haha, har inte gjort många knop idag heller. Så har egentligen inte så mkt att komma med.. Har iaf just avnjutit en riktigt god middag, fläskfile o dijonsenapssås med klyftpotatis. Receptet är från Freddes mamma, och även om det var ritkigt gott, så kommer det krävas mer än ett försök innan jag lyckas få den lika god som henne :)

Nu ska jag ta o byta kläder o fräscha till mig lite, sen blir det bio resten av kvällen. Ska o se Australia te så tillsammans med pappa och kanske Jessica. Perfekt avrudning på en slappehelg som denna!

Ledig lördag

Lördag idag, en väldigt lugn sådan. Sov och låg i sängen tills jag inte orkade med, sånt som man bara kan göra sådana dagar då man har absolut ingenting plannerat. Egentligen ganska skönt, men samtidigt känns det som lite slöseri med tid .. nåja, skönt har det i alla fall varit.

Sitter just nu hos pappa. Bestämde mig för att göra nått av denna dag, så jag packade ner lite ingredienser och for sedan hit för att laga mat tillsammans med honom. Nu har vi just avslutat måltiden och här sitter jag mätt o belåten.

Får se vad som blir fortsättningen på denna kväll. förmodligen sätter vi oss i soffan och ser någon film. Han brukar ha några osedda på lager så det blir bra :)


Bättre sent än aldrig .. ?

Jag måste börja med att be om ursäkt för den urdåliga uppdateringen den senaste veckorna. Jag vet inte riktigt vad det beror på, men förmodligen är den enklaste förklaringen januari. Denna månaden tillsammans med februari räknas som de tyngsta för oss människor under hela året. Jag vet inte riktigt om jag kan säga att det känns speciellt tungt, men däremot händer det nada .. eller nästintill iaf. Det mina vänner, är anledning till dålig uppdatering. Kanske tillsammans med bristande intresse? Men nu blir det ändring .. iaf för idag ;D

.. Satt just o skulle börja skriva vad som hänt under två veckor, men det blev påtok för invecklat. Så det enda jag väljer att ta upp av det förgångna är min kära vän Josefins födelsedag. Grattis i efterskott gumman :)

Ni som troget varit in på min lilla sida och förgäves letat efter nya inlägg vet iaf med största säkerhet att jag drogs med en förkylning, som förövrigt verkar vägra ge med sig. Börjar vara lite smått less, är inte sjuk, men ändå inte så pass pigg att jag vågar börja träna på riktigt .. suck. Men med helgen ledig, och inga planner what so ever, så blir det mycket lugna stunder .. så då kanske, kasnke, jag är alert till veckan. Jag hoppas innerligt :D

Ikväll har vi haft tjejkväll här hemma i min lilla lya, så trevligt att få träffa alla tjejerna, o inte minst Sofia som pallrat sig hem från de varmare breddgraderna. Det blev självklart Let's dance och självklart surr om allt mellan himmel o jord, och även en nyfunnen favorit, "Samanta", som visas på fyran direkt efter Let's dance. Se den, riktigt kul!

Nu vet ni lite vad som händer, jag törs nästan lova att det inte dröjer lika länge tills nästa gång, så ge inte upp ;D



sova sova sova

Om jag ska beskriva denna veckan i ett enda ord, så måte det bli sova. Känns inte som att jag gjort annat, helt seriöst. Men jag antar att det var behövligt för att få bukt på min förkylning o bli frisk nån gång. Så nu hoppas jag att min kropp är lika snäll med mig o blir frisk, som jag varit med den o vilat ;D

Idag är det söndag, helgen har verkligen sprungit förbi i racerfart. Ska ta och göra mig lite mysfrukost o njuta av det sista av julen, sedan ska jag nämligen, motvilligt, plocka bort julen o fram med vardagen igen. Känns inte alls kul men det måste göras. Gör jag det inte idag är jag rädd att det inte blir gjort förrens nästa helg, i bästa fall. Nåja, det är ju bara ett år tills nästa gång :)

Vad pysslar ni med denna söndag?

Vädret är ju underbart ute, så vore det inte för min förkylning vet jag iaf vad jag skulle göra. Men får hoppas att det kommer många fler fina vårdagar frammöver så även jag hinner med :D

Sjukling

Naturligtvis ska man gå och dra på sig en förkylning. Jepp, hade känningarna redan i söndagskväll och igår när jag kom hem från jobbet var det ett fakrum. Men jag ska inte klaga, jag är inte helt däckad som man hör så många andra.
 
Passade iaf väldigt bra att det var stängt idag så jag fick mig en dag ordentlig vila. Hade egentligen massor med saker som jag hade tänkt ta itu med här hemma, men det har inte blivit mkt gjort kan jag meddela .. riktigt så pigg är jag inte.

Imorrn är det jobb som gäller, hoppas att det går vägen. Men jag brukar vara rätt envis, så det ska nog gå bra :)

Nu ska jag ta mig en stor kopp te med äkta honung och se ett, eller ett par, avsnitt av sex and the city. Sen ska jag ta mig isäng så jag får ordentligt med sömn och orkar med morgondagen.

Vi hörs!


Gott nytt år ..

Gott nytt år, och god fortsättning! Jag vet att uppdateringen den senaste, eller de senaste veckorna varit kass. Men jag har mina förklaringar. Först var det ju som sagt jul o hela faderullan, sen mina vänner .. fick jag mitt livs överraskning. Var bjuden hem på middag hos mina svärföräldrar i måndags, och vem kommer inklampandes när jag sitter i köket och väntar på maten om inte min älskling. Lyckan var total!

Så som ni förstår så har jag prioriterat annat under veckan som gått, med all rätt ;D Kan väl säga som så att det kunde inte blivit ett bättre slut o en bättre start på det nya året än vad det kom att bli. Perfekt är det enda ordet jag finner!

Nyårsafton firade vi tillsammans med nära o kära hemma hos Ida o Joel som bjöd på fantastisk mat o en oförglömmlig kväll. Tack till alla som medverkade :)

I övrigt så passerade veckan i alldeles för snabbt tempo, självklart. Men allt känns bara så bra. Igår var det dags för Fredde att fara tillbaka till Norge. Givetvis var det jobbigt, men jag vet ju nu att det går bra o snart är det ju också min tur att åka ner o hälsa på :) Jag längtar redan!

Hoppas att du, precis som jag, fick en bra start på det nya året! Ska bli spännande att se vad 2009 har att erbjuda.



Fredde o Jag på nyårsafton! ♥