Dålig uppdatering

En ursäkt är kanske i sin plats, till er stackare som troget är in o besöker min lilla sida .. men som på flera veckor inte mötts av något nytt och spännande. Efter att ha fått påminnelser från ett o annat håll så kände jag nu, just nu, att det kanske var dags att skriva en rad eller två .. men passa er, för som vanligt när jag väl sätter igång .. så blir det sällan några korta inlägg .. eller speciellt intressanta för den delen ;D

För att sammanfatta vad som händer o har hänt iaf så är jag lyckligare än lyckligast för att ha min prins hemma, friheten att känna att jag kan fara o träffa han istortsett när jag känner för det är obeskrivlig. Visst det är vardag, men när man varit utan den friheten i flera månader känns det helt plötsligt som en sällsam gåva :)

Sist jag skrev skulle vi iväg för att fira påsk, o den blev som den alltid brukar .. helt klockren. Det blev mycket fiskande, skoterkörning, sol och trevligt umgänge. Extra kul var även att Camilla var upp och hade med sig sin pojkvän Philip som ingen av oss träffat tidigare .. riktigt trevligt.

Därefter har allt bara lullat på i vardaglig takt. Jobbar o står i, tränar, umgås med nära o kära.. o min hals är fortfarande inte bra! Haha, helt sjukt jag vet. Var faktikst på ett nytt läkarbesök tidigare i veckan o fick svar .. men såklart så visade det ingenting. Det enda läkaren sa var att jag led av "vanlig förkylningshalsont", lite roligt faktiskt då jag inte alls har några somhelst andra tecken på att vara förkyld ..

Så ikväll när jag var ute o gick tillsammans med pappa, Jessica o Tobbe, så kom vi överrens om att jag ska ringa till vårdcentralen o mer eller mindre kräva att få komma dit o göra en sänka. Om jag nu inte har nå basillusker i halsen, så kan det väl kanske vara nått annat virus som späkar och som då påverkar halsen? Jag vet inte alls hur sånt funkar egentligen, men det kan ju vara värt att kolla iaf. Skulle då inte det visa någonting, ja .. då inbillar jag mig väl o får leva med det :)

Måste bara skriva också att igår var det ju fest. Överraskningsfest till och med, för Joel som fyllde 25! :) Tror att det blev ritkigt lyckat, verkade iaf inte som att han misstänkte något .. så det blev en riktigt trevlig kväll. Blev en liten utgång på det, och sedan avrundades kvällen på Sunes i vanlig ordning :)

Nu ska jag bara ta o hoppa in i duschen, sedan blir det nog kvällen .. börjar inte förrens ett imorgon, men om solen tittar fram så hade jag tänkt hinna få mig en stund ute på ballkongen innan jag börjar. Sen på kvällen så ska vi fira älskade pappa som fyller år .. Det blir en bra start på en ny vecka :)

Gonatt på er!


Långledig!

Halleluja! Äntligen är påsken här, och därmed långledigt. Det känns så otroligt skönt och jag kan knappt vänta tills imorrn då det äntligen bär av upp till Freddes mormor o morfar, som jag längtar :) Förhoppningsvis blir det en helg full av skoter, fiske, sol och självklart avkoppling. Tror att det är ett av de få ställena där jag verkligen kopplar av.

Men än så länge är det bara onsdag, och även denna dag har fyllts av sysselsättningar. Först var det jobb, efter jobbet blev det en snabb sväng på coop för att handla nödvändigheter inför helgen osv. Sedan vidare hem, laga middag och påbörja packningen, vidare till Bergsviken där det hölls inredningsparty hemma hos Jossans mamma. Var ritkigt trevligt, o fanns absolut saker man hade kunnat handla .. däremot blev det inget utav den varan då jag verkligen inte har många kronor till övers just nu, tyvärr. Men det kommer fler tåg :)

På vägen hem for vi även och hälsade på hemma hos Sandra o Marcus, ingen utav oss hade varit o sett deras hus. Det var riktigt fint må jag säga, och så mycket som hunnits göra på bara några månader! När jag sedan kom hem var jag redo att ligga i soffan o avnjuta lite Grey's innan packningen o sysslor fortsatte, men ack så lurad, hockey hela kvällen :( Nåja, antar att jag fått mer gjort istället .. sitter i alla fall just nu o har lite förg på fransar o bryn, kan vara bra att ha med tanke på att det blir en hel helg utan smink.

Bäst att jag går o sköljer av nu innan det blir för mörkt, sedan fortsätta packa så att det är klart tills imorrn :)

G L A D  P Å S K  ! !

Jag lever!

Ni kanske inte tror att det är sant, men ja, jag lever faktiskt. Mer än väl därtill :) Som sagt så kom ju Fredde hem natten mot tisdag, så onsdag efter jobbet var det raka vägen mot Bergsviken. Såå underbart att äntligen få träffa min prins! Låg till en början bara i sängen o pratade o pratade i flera timmar, kändes så nderbart att äntligen få ha han hemma :)

Fortsatte sedan hem till mig, eftersom jag skulle upp o jobba torsdag. Jobb heeela dagen dessutom, 9.30-21.30 .. tjejkväll ni vet :) Men det var kul det också, riiiktigt mycket folk i rörelse. Kom hem som en död häst och slängde mig i säng för att orka upp o jobba fredagmorgon igen ..

Efter fredagens pass blev det middag i Bergsviken, igen. Sedan var tanken att vi skulle umgås tillsammans med Jossan o Jocke, men eftersom vi är så sega o alldrig kommer oss iväg (+att vi var tvugna att handla) så blev klockan mycket så vi bestämmde oss för att ta det en annan dag. Så det blev en riktig myskväll här hemma istället, ioförsig inte mig emot men förlåt oss kära vänner ;D

Så var det lördag, jobb igen. Men nu är det helg .. Funderade där ett tag på att vi skulle ta oss ut o träffa lite folk, men jag somnade i soffan o Fredde hittade nått intressant att se på tv. Så vi blev hemmavid ikväll med :) Lite toffligt jag vet, men vi har ju faktiskt mycket att ta igen :D haha!

Nu vet ni ialla fall att jag lever, vi lever .. ska återigen krypa ner i soffan o bara mysa! Hoppas att ni har en bra helg, vi hörs!